Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Okanger IF: De har tatt idrettsmerket i 152 år

ResizedImage600323_4_Per_Roar_Ivar_Hidle_Thor_Isdahl.jpg

Per Roar Strand, Ivar Hidle og Thor Isdahl (nærmest) har tatt idrettsmerket i henholdsvis 50, 50 og 52 år. Per Roar og Ivar fikk Norges Idrettsforbunds diplom på OIFs årsmøte onsdag 29.mars. Thor har fått utmerkelsen før.

Diplomet tilfaller altså den som har bestått idrettsmerkeprøvene 50 ganger. Det vitner ikke bare om at du er i god form, men også pliktoppfyllende.

Skjønt de trofaste merketakerne gjør den årlige plikten med glede.

Hvert år i 50 år
Ivar Hidle (80 år) og Thor Isdahl (81) har forsåvidt hatt god tid, hvis du regner med alle årene siden ungdomstida rett etter krigen.

67-åringen Per Roar Strand startet da han var 17 og har tatt merket hvert år siden. Han har tatt vare på kortet med stempler og underskrifter som bevis. Vi skimter signaturen til legendariske Johs Bakken, som hadde ansvaret for merkeprøvene i Idrettsparken i mange år.

Strand__1_.jpg

Per Roar Strand med attesten for beståtte idrettsmerkeprøver i regi av OIF.

Håper på friidrett
De tre herrene har løpt, hoppet og kastet på grus og sagflis i et par mannsaldre. Nå har OIF fått et førsteklasses friidrettsanlegg, og de håper friidretten på Orkanger snart får et oppsving.

Friidrettsavdelinga eksisterer per i dag mest på papiret, men regionens største og mest allsidige idrettslag har ni andre avdelinger med tildels veldig stor aktivitet - i alfabetisk rekkefølge:

Atlet, dans, fotball, håndball, orientering, ski, skotthyll, svømming og turn.

Over 2000 medlemmer
Antall medlemmer passerte 2000 i fjor. OIF har rundt regnet 1500 aktive.

På årsmøtet tok Ove Aanonsen over som nestleder etter John Ivar Evjen, som gikk av etter mange år. Leder Geir Knutzen sto ikke på valg.

Styret består nå av:
Geir Knutzen (leder), Ove Aanonsen (nestleder), Tor Bach (hovedkasserer), Anne-Kristin Fjeldstad, Anita Gjerstad Mæhlen, Lars Arne Lien og Hermann Lund (styremedlemmer).

Varamedlemmer er Berit Solem, Karin Røttereng og Atle Olav Sognli.

OIFs anleggsavdeling
kommer i tillegg til de avdelingene knyttet til idrettsgreiner. På aårets årsmøte fikk Anlegg for første gang ny leder. Tor Arne Opphaug tar over for Øyvind Togstad, som har ledet avdelinga siden den ble opprettet i 2011. Tor Arne Opphaug har også vært med siden starten med særlig ansvar for drift av Idrettsparken og Klubbhuset. Øyvind Togstad fortsetter som styremedlem.

Les mer hos OIF.

Geir_Per_Roar._Strand_Ivar__2_.jpg

Nestleder Ove Aanonsen og leder Geir Knutzen (alle foto: Marit Mjøen).

 

Publisert 02.04.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse