Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger vokser: Nå kommer 39 nye leiligheter i sentrum

Gartnerihagen_1.jpg

Orkanger er et attraktivt sted å bo i leilighet. Nå starter bygging av 27 boliger i Gartnerihagen (bak gamle Orkdal sparebank - bildet) og 12 lelligheter på Norpark - 39 på kort tid.

Det skjer samtidig som folk flytter inn i den utsolgte Bankgården. Der er en av toppleilighetene til videresalg for 6 750 000 allerede før innflytting. Se mer.

Gravemaskinene har omsider inntatt Norpark også, mange år etter at prosjektet første gang ble lagt ut for salg. På parkeringsplassen ved det tomme, gamle bankbygget ved Prix kommer 12 leiligheter til priser fra 2,2 til 4,5 millioner kroner - 46 til 97 kvm.

Les om Norpark.

Norpark1.jpg

Nå blir det boligblokk på Norpark.

Boligblokka Gartnerihagen bak gamle sparebanken består av 27 boenheter til priser fra ca  2,7 til 4,7 millioner kroner - 87 til 128 kvm. Tradisjonelt har de største og dyreste leilighetene gått først på Orkanger de siste årene. Det gjelder både Remegården og Bankgården.

Les om Gartnerihagen.

Også villatomtene går unna. Joplassen er snart utsolgt. Store funkisvillaer preger feltet over Orkanger.

Det neste, virkelig store prosjektet er utbygging på vestre del av Rømme - tidligere kalt Sæther. Salvesen & Thams planlegger 110 boenheter her fordelt på fire blokker og 20 rekkehus. Dette er området nærmest Geilan.

Arealene mot Orkdalsveien, den indre del av den såkalte indrefileten, inngår ikke i området med 110 boenheter. De tomtene har krav om næring i første etasje, og det er stedet der S & T tilbyr å bygge kino for å trekke mer folk til sentrum og handlegata. 

Fra_Geilan_1.JPG

Skisse som beskriver utbygging på Rømme, vest for Orkdalsveien.

 

Publisert 24.03.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse