Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jordbærpikene har blitt et Orkanger-eid selskap

jordbaer_butikktoppbilde.jpg

Kafékjeden Jordbærpikene kan heretter sies å være et Orkanger-selskap. Salvesen & Thams med kontor på Strandheim har kjøpt 51 prosent av aksjene i kjeden, som har 31 serveringssteder. Målet er å vokse (Foto: Trondheim Torg).

Styreleder Bjørn M. Wiggen i Salvesen & Thams er også styreleder i det nye eierselskapet bak Jordbærpikene. Wiggen sier til Adresseavisen:

- Vi tror det er mulig å åpne flere kafeer, fordi Jordbærpikene er inne på få av de største kjøpesentrene i Norge. Det er mulig å komme inn på flere. Markedet for servering på kjøpesenter er i vekst. Vi tror vi kan utvide med flere kafeer, og øke salget på de eksisterende.

- Vi ønsker å åpne minst tre nye hvert år, og mellom tre og fem vil være en normal veksttakt, sier Wiggen.

Les hele artikkelen.

Salvesen & Thams, og dermed Orkanger, er fra før medeier i hurtigmattkjeden Big Bite. Les om selskapets investeringer i alt fra mat og kosttilsudd til plastprodukter og teknologi for tilpasning av høreapparater.

Skjetne Design på Orkanger har tidligere oppgradert interiøret hos Jordbærpikene, som det lenge gikk rykter om ville etablere kafé på Amfi.

Det skjedde ikke, men der finnes derimot Big Bite, eid 40 prosent av Orkanger-baserte Salvesen & Thams.

 

Publisert 01.03.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse