Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Godt nytt år til alle fra Orkanger Vel

nytt___r.JPG

Hvis du ser nøye etter kan du  kanskje skimte 2017 øverst i bildet. Det nye året siger inn fra øst. Bare 11 timer sto igjen av 2016 da dette motivet ble knipset. Året som ebber ut hilste med å sende ei haglskur over Rokollen og litt regn over Orkanger.

Dermed er det på tide å ønske alle lesere godt nytt år. Orkanger Vekl skal prøve å drive dette nettstedet også i 2017.

Alt er basert på dugnad, så aktiviteten kan svinge litt.

Nesten mest lest
I 2016 hadde vi over 950 000 registrerte besøk på orkangervel.no. Det virkelige antallet er nok en del lavere fordi søkeroboter og andre tekniske finesser setter spor etter seg i statistikken. Men at vi jevnt over har ca 2000 besøk i døgnet virker temmelig sikkert. De mest populære artiklene mer enn dobler denne trafikken.

Om du ikke allerede har lest artikkelen, kan du se noe om hva som skjer på Orkanger i 2017.

Bommer forsvinner
Dette er selvsagt bare et lite utvalg av viktige tema og hendelser som vi vet om. Noe av det første som kommer til å gi Orkanger og Orkdal oppmerksomhet er når det blir slutt på bompenger på E39. Datoen er 31. januar. Vil det kunne bety noe for tilflytting? Fører det til at vi i enda større grad bruker kulturtilbud i Trondheim framfor i Orkdal?

Nye veger krever bompenger
Samtidig jobbes det som kjent for en bompakke for Orkdalsregionen. Særlig vegsystemet på Orkanger er utdatert med tanke på at stedet er knutepunkt for trafikk generelt og tungtransport spesielt.

Men noen nye bommer ser du ikke i 2017. Det prosjekte tar noen år, om det i det hele tatt kommer. Men uten bompenger får vi heller ikke nye veger. Orkdal kommune har sagt prinsipielt ja.

Trolig vet vi litt mer både om vegplaner og havneutbygging når 2017 skal oppsummeres.

Orkanger Vel bygger videre
Orkanger Vel har for øvrig konkrete planer for Gammelosen i 2017. En såkalt tuftepark med enkle treningsapparater er på gang i samarbeid med Mardahl Maskin. 

Du har kanskje sett at jordvollen mot industriområdet er hevet og forlenget mot nordøst. Det har Mardahl gjort i forbindelse med at Havneveien skal legges i ny trasé inntil vollen.

Og så avslutter vi 2016 med et bilde av Idrettsparken badet i flomlys. Idrettsparken har stor verdi for hele lokalsamfunnet, og den er en viktig del av identiteten til byen Orkanger.

Idrettsparken_lys.jpg

 

Publisert 31.12.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse