Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Perfekt værmelding: Klart for julegrantenning og lysfest

Lysfest_BK.jpg

Uværet tar en pause av hensyn til julegrantenninga på torget og lysfesten i Gammelosen. Søndag morgen kan det komme noen dekorative snøfiller før det blir pent, klart og mildt. Med andre ord; perfekte forhold (foto: Bente Kvarsnes).

Bildet over er en liten forsmak på hva du har i vente fra klokka 17 søndag. Det ble tatt da Orkanger Vel testet belysning i Hermetikken.

Men først - torget
Julegrana på torget har stått imot kraftige vindkast mens regnet høljet ned i helga. Lite minner om advent og julestemning, men nå snur det altså, og grana er minst like pen som forgjengerne.

John Egil Bergem holder tale og synger opp når lysene tennes klokka 17. Det blir nisseorkester, gange rundt treet og nisser med gaver.

Og så - lysfest i Gammelosen
Deretter kan du gå i fakkeltog til Gammelosen.

Over 200 levende lys vil danse langs hele turstien, mens den elektriske parkbelysningen er slokket. Det kommer til å brenne bål flere steder sånn at du kan grille gratis pølser. Pølser og varm saft får folk blant annet i kiosken i Hermetikken.

Julebelysning er hengt opp i enkelte trær på begge sider av Gammelosen.

Initiativtaker Ingunn Aspli poengterer at dette er et lavterskeltilbud. Det er bare å komme og oppleve stemningen mellom klokka 17 og 19.

Frivillige tenner fakler og bål, og gir bort mat og drikke.

Adventsbading
Muligens blir det overraskelser. I hvert fall kommer representanter for Badeklubben, med røtter i Norges sprekeste sanitetsforening. Damene skal bade som lysfontener i Hermetikken ca kl. 18.

Alle som vil kan selvsagt kaste seg på et adventsbad. Meteorologen melder ca 0 grader i lufta. Det er garantert litt varmere i sjøen.

unnamed.jpg

 

Publisert 26.11.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse