Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lyfest på Orkanger - med isbading i mørket

Lysfest_Gammelosen.jpg

Hva med et lite isbad under lysfesten i Gammelosen søndag? Ikke det? Representanter for Norges sprekeste sanitetsforening kommer til å hoppe i havet ved Hermetikken for å markere advent. Du må gjerne bli med (foto: Arnfinn Sæthre).

Værmeldinga gjør historens første lysfest litt ekstra spennende: Regn, regn, regn - men så kan det faktisk komme til å falle stemningsskapende snøfiller som lager magisk, hvit atmosfære søndag ettermiddag.

Uten å røpe detaljer i programmet er tidsskjemaet slik:

17:00
Julegrana tennes på torget. Årets tre er allerede på plass. Det kommer fra Nissenveien på Evjen. Nisser deler ut gaver, John Egil Bergem holder tale, det blir sang, musikk og gange rundt treet som alltid. Ansvarlig er Orkanger Sentrumsforening og Orkanger Vel.

17:30
Fakkeltog fra Okanger torg til Gammelosen.

17:00-19:00:
Fakler er tent rundt hele vannspeilet og de elektriske lysene slått av. Også fra Orkdalsmessa i Oklahallen leder fakler ned til Gammelosen. Lys skal skinne i trærne i juletreskogen på vestsida og i Hermetikken.

Gratis pølser og drikke begge steder. Ta gjerne med pinne for å steike pølser på bålpanner. Lommelykt er bra, men ikke kraftige hodelykter som blender dine venner.

Det kan komme overraskelser i tillegg til noen damer som tar et bad i Hermetikken ca. kl. 18. Tar du sjansen på å bli med på en dukkert?

Gjett hvem som har meldt seg på isbad....

Meld deg på som venn av arrangementet på Facebook.

- Stor takk til alle sponsorer og støttespillere, sier initiativtaker Ingunn Aspli.

unnamed.jpg

 

Publisert 24.11.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse