Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Klart for ny drift: Her kommer restauranten På Hjørnet

DSC_0042_1.JPG

Lokalet etter Tapasen skal fylles med de beste smakene fra Spania, Thailand og Norge. Med Per Arne Melby fra Øien Gårdsmat som en av eierne, åpner snart restauranten "På Hjørnet".

Fire på hjørnet
Fire eiere står bak selskapet som nå skriver leiekontrakt der det har vært Tapasrestaurant i 12 år:

Per Arne Melby og kona Vishuda.
Mina Ghafanpoor og Trond Rø.

Mina Ghafanpoor arbeidet på Hjørnet Tapas. Per Arne Melby og ektefellen har drevet produksjon av mat og catering i lang tid. Øien Gårdsmat har godkjent kjøkken og vil levere delikatesser i tillegg til det som blir tilberedt på restauranten.

- Mye skal ordnes før vi åpner, men vi satser på å være i drift før jul, sier Per Arne Melby.

Han og partnerne satser blant annet på:
* Tapas og det beste fra restauranten som gikk konkurs 18. oktober.
* Mat fra Thailand.
* Mat fra Norge.
* Kaker.

- Vi kan tenke oss å tilby buffet en eller to ganger i uka. Det er også aktuelt med en kortere meny, men mer forandring på menyen. Så får vi se hva som slår best an.

Mina Ghafanpoor og Vishuda Melby vil stå for den daglige driften. Aller først skal de nye driverne pusse opp restauranten.

Vant viktig tvist
Tapasen og eieren av lokalet vant som kjent både i tingretten og lagmannsretten etter at en nabo gikktil sak for å redusere åpnigstidene pga støy og lukt. Debn siste og avgjørende dommen falt bare to dager etter konkursen i restaurantselskapet.

To domstoler har dermed slått fast at det er OK å drive slik Tapasen gjorde, og at det som har vært av støy og lukt er noe man må regne med.Tidlig stenging på kveldene ville ha gjort det vanskeligere å drive lønnsomt.

Eierne bak På Hjørnet vurderer likevel å stoppe alkolholservering en time tidligere enn forgjengeren. I tillegg kan det bli aktuelt å søke om å få bygge en vinterhave som skjermer for støy.

Melby.jpg

Gutten i røyken: Per Arne Melby er en dreven grillmester.

Sushi og lounge kommer
PS:
* O75 Bar & Lounge åpner i lokalene etter malerforretningen i Orkdalsveien i løpet av november (Bjørn Steinar Kirkholt og Håvard Olsen).
* Moon Restaurant åpner sushi-bar og lounge i januar.

 

Publisert 31.10.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse