Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nå kommer sommeren til Orkanger - og en dansk mester

2107_1__2_.JPG

Fra og med onsdag kveld blir det skikkelig sommer på Orkanger. Torsdag er det klart for årets desidert varmeste dag med sol og ca. 25 grader - kanskje mer.
* Se nederst om rekord også i Idrettsparken.

Gled deg til torsdag
Fredag blir fin også, før vi får mer variabelt vær igjen med litt regn av og til men fortsatt bra temperaturer.

Meldinga for knalldagen torsdag er uansett så sikker som den kan bli. Storm og yr er helt enige om sol og rundt 25 varmegrader. Se varsel.

Ifølge målestasjonen på Thamshavn har vi bikket 20 grader bare tre dager hittil i år; 1. juli, 6. juli og 12. juli. Høyeste temperatur er beskjedne 20,6 grader, men nå blir det andre boller.

Klart for badeliv
Dermed er det duket for at i hvert fall ungdommen hopper i Gammelosen. I marka er mye av blåbæra allerede moden, og nå bråmodnes den. Det samme gjelder molta. Den finnes, selv om moltespesialist, konduktør og stibygger/markatraver Bjørn Krokdal melder i ST om et dårlig år.

Fra friidretts-EM til Idrettsparken
* PS: Skulle du få øye på en person som ser ut til å løpe usedvanlig fort i Idrettsparken denne uka, så ser du helt rett.

Andreas Bueno fra Danmark har spurt OIF om lov til å trene på friidrettsanlegget mens han er på besøk fra onsdag til mandag. Det får han selvsagt når han vil og så mye han vil

Andreas er fire ganger dansk mester på 1500 meter og kommer rett fra EM i Amsterdam. Personlig rekord: 3.38.44.

Turen til Orkanger skyldes at kjæresten jobber på Orkdal sjukehus i sommer. Les om Andreas Bueno, og la deg inspirere til å delta på Orkdal Energi Mila 16. august.

Tyrvinglekene_1500m_EPB_9422_7.jpg

Andreas Bueno. Foto: Kondis.no

 

Publisert 19.07.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse