Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Brennpunkt Idrettsparken: Nesten 400 fotballkamper i høst

DSC_0061.JPG

Idrettsparken er ikke bare ett av landets flotteste anlegg å se på. Parken skaper nå mer aktivitet blant barn og unge enn noen gang før. I høst er det blant annet terminfestet 82 seriekamper i fotball i tillegg tl ca 300 kamper under Orkdal Sparebank Cup. 

Cupen er størst
OIF Fotball sin årlige cup er det største idrettsarrangementet i Orkdal. I år blir cupen arrangert 16-18. september. Mye tyder på at rekorden med drøyt 1500 spillere fra 150 lag blir slått.

Det skyldes en omlegging der 16-årsklassene går ut på grunn av liten påmelding de siste årene, og 6- og 7-åringer får bli med i stedet.

"Compact games"
Uansett er det duket for ca 300 kamper på de fem banene i Idrettsparken i løpet av ei helg med fotballfest. Ingen kan tilby en mer kompakt fotballcup av en slik størrelse.

82 ordinære seriekamper i aldersbestemte klasser og senior er berammet i parken på Orkanger i perioden 19. august til 24. oktober.

Minifotball og arrangement
I tillegg kommer minifotball for de yngste hver torsdag. Men det stopper ikke der:

  • 16.august: Løpet Orkdal Energi Mila har start og mål på friidrettsanlegget.
  • 27-28. august: Eggens trenerskole på Orkla Maskin Arena.
  • 3-4. september: Tine fotballskole på Orkla Maskin Arena og Orkla Kunstgress.

I tillegg kommer selvsagt alle treningene gjennom hele uka. På OIFs nettside ser du høstens treninger, kamper og andre arrangement planlagt i detalj for hver enkelt av banene: Banekalendre i Idrettsparken.

Smykke og motor
Idrettsparken er både et smykke og en motor i lokalsamfunnet. Parken er folkehelse i praksis. Utbygginga i regi av OIF de siste årene har økt aktiviteten kraftig. Etter hvert kan Idrettsparken, hallene, Gammelosen og et kommende folkehelsesenter gjøre Orkanger og Orkdal (Orkladal?) kjent som et attraktivt sted å bo, jobbe og vokse opp.

Det krever bare litt målrettet markedsføring over tid - altså å gjøre egne kvaliteter kjent utenfor kommunens grenser.

OIF___rlandG16finale__1_.JPG

Fra Orkdal Sparebank Cup i  fjor.

 

Publisert 10.07.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Nikki 11.07.2016 13:37
Til alle som har et forhold til Oif fotball, sjekk gjestebokas siste innlegg fra undertegnede. Viktig historisk perspektiv sett fra en som har vært i fotballmiljøet i snart en mannsalder.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse