Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs Øyvind Togstad: Fikk Orkanger Vels Trivselspris

DSC_0007.JPG

Øyvind Togstad (blir 50 år onsdag) er trolig den personen i OIFs historie som har gjort mest for å utvikle Idrettsparken. I tillegg har han drevet som leder og trener for barn på Orkanger hele sitt voksne liv. Lørdag fikk Øyvind Trivselsprisen av Orkanger Vel.

Prisen er en plakett og en gavesjekk på 5000 kr. Mest av alt er den en anerkjennelse for idealistisk arbeid til beste for folk på stedet, og spesielt de unge.

Hedret andre
- Jeg er mest stolt over at OIF har investert 25 millioner i Idrettsparken de siste årene uten å ha ei krone i gjeld. Vi har vært flere om dette, og jeg vil spesielt framheve Rudolf Larsen og Svein M. Haarsaker, sa Øyvind Togstad da leder Jan Aage Mortensen i Orkanger Vel overrakte prisen.

Øyvind Togstad understreket også at den store aktiviteten i OIF Håndball er et resultat av teamarbeid.

Fra Orkanger Vels begrunnelse:
"Øyvind Togstad er en av de enkeltpersonene som gjennom tidene har skapt mest trivsel i form av sunne aktiviteter blant barn og ungdom på Orkanger. Han har også bidratt direkte til å forskjønne Orkanger gjennom utbygginga i Idrettsparken. Trolig er han den som har utrettet aller mest, men slikt kan selvsagt  ikke måles."

Allerede for flere år siden ble Togstad utnevnt til æresmedlem i OIF. I ettertid har Øyvind Togstad gjort mer for trivsel på Orkanger enn noen gang før. Arbeidet hans er preget av struktur, stålvilje og entusiasme.

Håndball:
Øyvind Togstad har vært leder og trener i OIF håndball i mange år. Han arbeider for å aktivisere flest mulig lengst mulig. Ett eksempel: Under Øyvind Togstad har OIF arrangert håndballskole for barn i vinterferien i ni år. Mer enn 1000 har deltatt. 262 spilte håndball i OIF siste sesong.

Øyvind Togstad har i tillegg rukket å ta vare på karrieren som internasjonal håndballdommer. Han fikk nylig Norges Håndballforbunds høyeste utmerkelse (Gullknappen), er nå styreleder i Håndballforbundet region nord og er leder i Orkdal idrettsråd.

Anleggsutvikling
:
Øyvind Togstad har ledet OIF Anlegg siden avdelinga ble opprettet i 2011. Formålet er å drifte og utvikle Idrettsparken. Øyvind Togstad har spilt en avgjørende rolle i arbeidet med å skaffe Orkanger ett av Norges flotteste idrettsanlegg.
Under hans ledelse av OIF Anlegg er det investert 25 millioner kroner i friidrettsanlegg, to kunstgressbaner og oppgradering av Klubbhuset. Nå står et flerbrukshus til 19 millioner kroner for tur.

Øyvind Togstad var også helt sentral i arbeidet med å få Orkdal kommune til å bygge ny bane 3 i Orklahallen.

Øyvind Togstad bruker praktisk talt all sin fritid på å arbeide for idrett og trivsel på Orkanger. Dette gjør han trass i en krevende stilling som leder (rektor) ved Meldal videregående skole.

Disse har fått Trivselsprisen før:

2003: Velforeninga i Øvre Rømmesbakkan.

2004: Knut Even Wormdal.

2005: Stikomiteen i Orkanger IF.

2006: Borghild Melby og Karin Røli (plukket tusenvis av brunsnegler).

2007: Båtklubben Terna.

2008: Natteravnene og initiativtaker Marta Landmark.

2009: Orkanger historie.

2010: Oddbjørn Fossland og Vidar Liøkel (dugnadsarbeidere).

2011: Orkanger IF Fotball, særlig for integrering.

2012: Orkdalstorget, gruppa "Hold Orkdal rent og ryddig."

2013: Tråsnella og Solruns Heimlaga i Orkdalsveien.

2014: Orkdal folkebibliotek.

I fjor ble det ikke delt ut noen pris. Den skal tildeles annethvert år etter en endring av vedtektene. Samtidig er prisbeløpet satt opp.

DSC_0002.JPG

Inger Kristine Lyngvær, med nydelig sangstemme, var dagens talent på Nedre Rømme lørdag.

 

Publisert 25.06.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse