Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger Vel gir 10 000 kroner til Orkanger Diamonds

Diamonds.JPG

Styret i Orkanger Vel har vedtatt å støtte fotballaget Orkanger Diamonds med 10 000 kroner. Diamonds har søkt for å kunne være ed på fotballeir på Solgården i Spania.

Orkanger Diamonds er et fotballtilbud til personer med utviklingshemming.

Laget ble startet i  regi av inkluderingsutvalget til OIF i 2013. I fjor var "diamantene" for første gang med på det som regnes som sesongens høydepunkt for spillere med spesielle behov; landsturneringen. Den fant sted på Lillehammer.

Fotball i Spania
Nå har laget, under ledelse av Oddny Mo, enda større ambisjoner på reisefronten. Solgården er et feriesenter spesielt tilrettelagt for funksjonshemmese og med egne tilbud til utviklingshemmede. Drømmen er å bli med på fotballeir.

Diamonds trener hver uke og spiller kamper mot andre lag i Trøndelag på såkalte spilledager. Miljøet er godt, og "diamantene" rekrutterer både barn og voksne.

Orkanger Vel har også tidligere støttet andre lag og foreninger. I 2008 fikk daværende Orkanger Musikkorps 3000 kr i julegave - uten å ha spurt - etter at korpset tapte penger på en dansegalla.

Bli medlem
PS: Velforeninga har færre medlemmer enn før. Støttemedlemskap koster 200 kr per husstand. Bruk konto 4270 32 32226 hvis du vil hjelpe arbeidet i Gammelosen, sentrumsgata og Hovslund.

Før på navn og skriv "medlemskap" i tekstfeltet på giro eller i nettbank. Det følger ingen forpliktelser med. Les mer.

DSC_0091.JPG

Bilde fra trening forrige sesong.

 

Publisert 20.06.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse