Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hermetikken i Gammelosen: Her blir det fest for 12. gang

Hermetikken_.jpg

Tro det eller ei, men lørdag er det fest i Hermetikken for tolvte gang. Orkanger Vel arrangerte fest i 2005 for å markere at Gammelosen var blitt fin. Folk krevde reprise, og så har det fortsatt.  Nå er OIF Fotball arrangør, men opplegget er som før.  

Nytt av året er kiosken og lageret som erstatter den gamle bua. Ellers er tradisjonene tatt vare på fra den gangen for tolv år siden da frivillige i Orkanger Vel trommet sammen til det som ble et langt større arrangement enn ventet.

Største tabbe: De blytunge ølfatene sto lagret helt nede på Nedre Rømme.

I år er det igjen et talent som varmer opp publikum etter åpning klokka 19, og det blir lokalhistorisk kåseri som vanlig før musikerne inntar scenen.

Musikerne:
* Tor Kvarsnes, Elling Breunig og Olav Nersveen møter trofast opp.

* Jan Egil Skjervø stiller sammen med Robert Aase.

* Jan Brevik spiller til dans slik han har gjort det hvert år siden 2005.

Med festen i Hermetikken starter Orkangerdagene for alvor. Mesteparten foregår på Nedre Rømme, og tradisjonen tro setter "Bråttåbjønn" punktum neste søndag (26. juli).

Meld deg på byfest!
Dagen før blir det byfest i gata - eventuelt på Nedre Rømme ved dårlig vær, men været blir helt sikkert fint. Arrangør er Orkanger Aktivum, Orkanger Sentrumsforening og Orkdal kommune.

Sentrumsforeninga håper lag, foreninger og næringsdrivende melder seg på og viser seg fram; post@orkangersentrum@no eller kontakt Marith Størseth ved Optimal Regnkap eller Britt Solemsløkk Helgemo hos Britt i by´n.

Det blir barneteater, musikk av høy kvalitet, klatretårn og mye annet.

DSC_0020.JPG

Fra byfesten i fjor, godt vær, eksotisk mat og pulserende byliv.

 

Publisert 15.06.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse