Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tolv OIF-svømmere på stevne

Kristin_Prestmo_Jensen__Hermann_Eriksen_Ekli_og_Lill_Helen_Mellings__ter.jpg_1.JPGHele tolv svømmere fra Orkanger Idrettsforening deltok forrige helg i Atlanten Svøm i Atlanterhavsbadet i Kristiansund. OIF-svømmerne hadde framgang på nesten alle starter, med tangering av flere personlige rekorder. Svømmemiljøet på Orkanger blomstrer for tida, trass i vanskelige treningsforhold. På bildet ser du Kristin Prestmo Jensen, Herman Eriksen Ekli og Lill Helen Mellingsæter.

OIFs svømmeavdeling forsøker å rette søkelyset på behovet for et skikkelig svømmeanlegg. Ikke et  badeland, men en svømmehall som er så stor at den egner seg for trening også i større grupper.

Visjonsutvalget tok med svømme- eller badeanlegg på lista over ønskede tiltak i Idrettsparken. Det ligger veldig godt til rette, blant annet med tanke på spillvatnet fra Thamshavn.

OIF-svømmerne ser hvordan andre har det når de er på stevner, slik som i Kristiansund. Der deltok til sammen 262 svømmere fra tolv klubber. OIF stilte blant annet med to stafettlag; 4x50 meter fri i klassen gutter junior og 4x50 meter medley i klassen gutter senior.

På bildet under ser du en gruppe Orkanger-svømmere puste ut: Fra venstre Kristin Prestmo Jensen, Even Jordet, Erlend Prestmo Jensen, Einar Westrum Johansen og Ellen Angvik Aanonsen.

Kristin_Prestmo_Jensen__Even_Jordet__Erlend_Prestmo_Jensen__Einar_Westrum_Johansen_og_Ellen_Angvik_Aanonsen.jpg_1.JPG

 

 

Publisert 23.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse