Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tennisbu blir kanobu i Hermetikken

DSC01029_1.JPGOnsdag kveld vandret "tennisbua" bortover stien til Hermetikken. Øystein Solem - havnearbeider, styremedlem i Orkanger Vel og tidligere kroppsbygger - flyttet den tre tonn tunge bua nesten på egen hånd.
Planen er å pusse opp bua på dugnad lørdag, og å kjøpe inn kanoer som skal plasseres der. Dermed kan Gammelosen endelig få et vannsport-tilbud til skoler og andre interesserte.

Øystein Solem fikk assistanse kun av spaltist Pål Anders PPP Sundli, som var utstyrt med sykkel og motorsag. Eks-kroppsbygger Solem løftet bua ved tennisbanen av fundamentene ved hjelp av hjullaster. Deretter bukserte han den opp på en henger. På bildet under poserer Solem selv.

DSC01030_1.JPG

Operasjonen forløp vellykket og nesten uten dramatikk. Tilfeldig forbipasserende kunne betrakte en stor mann i en enda større hjullaster som rygget langs turstien med et byggverk på slep.

DSC01033_1.JPG

Etter et par intense timer var bua fra tennisbanen trygt plassert i Hermetikken. Orkanger Vel har fått bua av Hans Oluf Ebbesen, som har fått den av OIF, som har fått den av den forlengst nedlagte tennisklubben. Håpet vårt er at bygget vil danne utgangspunkt for padling og roing i Gammelosen. Velforeninga vurderer å kjøpe inn kanoer til gratis utlån når bua er satt i stand. Møt opp til dugnad klokka 10 lørdag!
Som du ser av det nederste bildet må det litt flikking til.

DSC01036_1.JPG

 

Publisert 22.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse