Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lokale stjerner: Orkanger-premiere for Spelemann på taket

Nina.jpg

I dag (lørdag) er det klart for teaterlaget Utspælls tredje store oppsetning: "Spelemann på taket" blir å se totalt ti ganger med Nina Sæther Christoffersen (bildet) fra Orkanger i en av hovedrollene.

Lørdag morgen var bare fem billetter igjen til premieren. Søndag er 54 seter ledige i kulturhuset, men plassene går unna.

Du kjøper enklest billett på Orkdal kukturscene sin nettside. Her ser du også til enhver tid hvor mange som er ledig.

Også de to neste forestillingene - torsdag og fredag - har solgt godt.

I tsarens tid
"Spelemann på taket" utspiller seg i tsartidens Russland, der  det jødiske ekteparet Gode (Nina Sæther Christoffersen) og Tevye (Arnt Stene fra Meldal) lever med sine fem døtre. Historien beskriver den evige konflikten mellom tunge tradisjoner og ungdommelig frihetstrang.

Utspæll har tidligere hatt stor suksess med "Bør Børson" og "I blanke messingen." Satsingene representerer et stort dugnadsløft og muligens et enda større løft for lokalt kulturliv.

Orkdal og Trondheim
For Orkdal som regionsenter er det viktig å hente det beste ut av to verdener: Nærheten til Trondheim, og å bygge identitet og attraktivitet gjennom tilbud med lokal forankring.

Nå har du igjen sjansen til å se hva folk er i stand til å skape i egen kommune. Eli Sørensen har regien denne gangen. Øivind Farmen leder et orkester med ni musikere. Arne Fagerholt har selvsagt koreografien.

Og et stort antall enstusiaster har slitt, øvd og hatt det morsomt i månedsvis.

Søndag kl. 17 er neste sjanse om du ikke rakk premieren.

12651165_861695087277475_93553325914891613_n.jpg

Fra prøvene på "Spelemann på taket." Spelemannen oppe til venstre.

 

Publisert 30.01.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse