Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger IF: Husk ekstraordinært årsmøte tirsdag

Fra_hovedbanen_1.jpg

Viktig melding til alle OIF-medlemmer: Møt opp på ekstraordinært årsmøte tirsdag kl. 19.00 i Klubbhuset om du kan.
* Flerbrukshus - største investering i OIFs historie.
* Ny avdeling - skotthyll!

Begge saker har et visst historisk sus over  seg. Ekstraordinært årsmøte er berammet for å rekke bestemte tidsfrister.

OIF er det største idrettslaget i regionen med ca 1850 medlemmer. Møt opp, si hva du mener, avgi stemme og sørg for at årsmøtet er vedtaksført.

Kort om de to sakene:
Flerbrukshus
Årsmøtet blir bedt om å vedta bygging av flerbrukshus til erstatning for fjøset på Nedre Rømme. I forslaget ligger det en betingelse om at bygget er fullfinansiert (19,1 mill, kr,) før byggestart.

Årsmøtet blir bedt om å gi hovedstyret fullmakt til å ta opp nødvendig lån i Orkdal sparebank: 5,2 mill. kr. som nedbetalingslån (13,75 mill. kr. inntil all annen finansiering er på plass).

19,1 mill. kr. er den største enkeltinvesteringen i OIFs historie. Det blir arbeidet med sponsorer, og OIF har inngått intensjonsavtaler med Ordal Janitsjar og Orkdal Røde Kors som skal ha skreddersydde lokaler i bygget.

For OIF er det aller viktigste seks sett med garderober/dusjanlegg som skal avløse dusjene i den gamle fraukjelleren. De har vært i bruk siden 1953 (!). Planen er også at OIF dans skal ha plass i lokalene, i tillegg til kontor for hovedstyret, kontor for fotball, lager, kiosk, vrimleareal og mye annet.

OIF Skotthyll
En gruppe skotthyllentusiaster har bygd bane der Gammelhallen sto. De ønsker å representere OIF. Skotthyll er ikke tilknyttet Norges Idrettsforbund, men idretten kan tas opp som egen avdeling i OIF. Det må skje nå for at skotthyllgutta skal kunne delta i seriespill til våren.

Hovedstyret foreslår å innlemme skotthyll i OIF. Om årsmøtet sier ja, blir dette avdeling nummer 10 i idrettsforeninga. Bredden i aktiviteter øker ytterligere.

I tillegg kommer anleggsavdelinga, som ikke driver idrett, men drifter og utvikler anleggene i OIF.

Les innkalling til årsmøtet.

 

Publisert 11.01.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse