Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mest lest i 2015: Da folk slo ring om akutten på sjukehuset

DSC_0046.JPG

Orkangervel.no får vel gjøre vareopptelling slik som ST og andre medier:
* Dette dugnadsdrevne nettstedet publiserte 307 artikler i 2015.
* Reportasjen "Se hvem som slo ring om akutten på Orkanger" hadde desidert flest lesere. Akutten blir høyaktuell også i 2016.
* Wenche Lunds julepyntede busskur høstet flest visninger på Facebook-sida vår.

Statistikken viser jevnt over størst interesse for spisse kommentarer og håndfaste nyheter. Men de to vinnerne i 2015 er av litt andre kategorier.

Artikkelen 7. mars med bilder av folk i ring rundt hele Orkdal sjukehus hadde 5294 visninger på selve nettsida. Den var i særklasse mest lest/sett.

Det meste av stoffet legges også ut på Facebook-sida Orkanger - byen i Orkdalsregionen. Om vi ser bort fra akutten, er Wenche Lunds dekorative busskur Facebook-vinneren med 14 951 visninger på "Face".

Her er et tilbakeblikk på 2015 sett gjennom mest leste artikkel for hver måned:

Januar
En artig vinner, nemlig "Hva skjer på Orkanger i 2015? Hva vi vet og tror." Nå foreligger fasit. Ikke alt vi trodde vi visste, slo til. Se blant annet planene om markedsføring etter bystatus.

Februar
"Fire gauper bor på Orkanger: Se bildene." Denne saken med bilder av en gaupefamilie rett under nye Joplassen boligfelt havnet også i Adresseavisen.

Mars
Saken om akutten er nevnt. Nest mest lest var en artikkel fra samme demonstrasjon: "Her sitter Conrad (82) i ringen rundt sjukehuset."

April
"Derfor koster dette bygget 1 krone." Den merkelige historien om et gigantisk, uferdig spøkelseshus ved innfallsporten til Orkanger by.

Mai
Se bildene fra 17. maitoget - det første etter at Orkanger fikk bystatus.

Juni
Plages du av støy - hold kjeft! Kommentar om støy og latterliggjøring på nett av folk som forteller om støyplager. Støy er et seriøst helseproblem som Orkdal kommune har vedtatt å bekjempe.

Juli
Planer om nytt utested midt i gata på Orkanger - i lokalene etter den nedlagte fargehandelen.

August
Litt kuriøst: VG feilplasserte Therese Johaugs nestenulykke i Knyken under Toppidrettsveka: Dramatisk i Orkanger! Var ment humoristisk, ble ikke oppfattet slik av alle, men veldig mange leste. 

September
Tolking av det ferske valgresultatet: Bang sannsynlig ordfører med V/FrP på vippen.

Oktober
Striden ved Helsetunet. Orkdal kommune inviterte ansatte til å møte politikerne, for deretter å gi skriftlig advarsel til tillitsvalgt som leste opp et brev fra ansatte. Kommunen svarte med krav om dokumentasjon. Orkangervel.no tilbød: Les brevet fra Orkdal kommune. Det ville mange.

November
Orkdal kommune bosetter 49 flyktninger i 2015 - Se hvor de skal bo. Det tiltrakk seg mange lesere.

Desember
Drifta ved glattkjøringsbanen på Laksøra legges ned nå ved årsskiftet. NMK Orkla ønsker å bruke den til skrenskjøring. Stor interesse på vel-sida og på Facebook.

Da sier vi Godt Nytt År
* I 2016 skal Orkdal trolig bosette enda flere flyktninger, også enslige mindreårige.
* Diskusjonen om sentrumsutvikling kan blusse opp igjen med forsøk på omkamp om Laksøra kontra utbygging på Statens Hus-tomta og andre steder i det faktiske og vedtatte sentrum. * Muligens klarer vi å få flere enn flyktninger til å flytte hit
* Forhåpentligvis fortsetter boligbygginga i kommunen.

Det vi vet og det vi tror (spådommer) kan vi komme nærmere tilbake til om litt. Her er Arnfinn Sæthres bilde fra forrige årsskifte: Nytt__r2015.jpg

 

Publisert 31.12.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse