Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Wenche Lund slo til igjen: Nå er det jul i busskuret på Hov

Hov2__1_.jpg

Nerøras førstedame, Wenche Lund, har slått til gjen. Torsdag stelte hun til jul i det etter hvert så berømte busskuret på Hov. Nå kan pendlere og andre reisende og forbipasserende nyte en helrød holdeplass.

Det du ser på bildet er altså innsida av Norges hyggeligste busskur. Det befinner seg selvsagt på Orkanger. Her er det julestemning selv uten snø.

Bussjul
Wenche Lund har vasket og ryddet, lagt på rødt golvteppe, rødt pledd, dandert røde silkeputer i ett hjørne og plassert ei golvlampe med rød skjerm i det andre.

Et par nisser koser seg selvsagt mellom blomster (røde) og friskt granbar.

"Da e målet nådd. "Jul i et busskur" Vaska både innvendig og utvendig😊God Jul❤" , skrev Wenche på Facebook torsdag ettermiddag.

Fest på Facebook
Fire timer senere sto jubelen i taket, slik vi måler den på sosiale medier: Over 400 likes og 73 kommentarer.

Juleskuret gjør inntrykk.

Wenche Lund framstår nå som Norges fremste holdeplass-dekoratør - riktignok uten godtgjørelse fra fylket, AtB eller busselskapet Boreal som trafikkerer strekningen.

Wenche har forbarmet seg over den tidigere så sterile holdeplassen gjennom hele høsten. Nå er interiøret altså fornyet, stilsikkert til fingerspissene.

Tyveri tidligere
Her er en tidligere sak om Wenches tiltak for busstopp med hygge: Hvem stjal pynten?

Siden har alt stått i fred. Å dekorere det offentlige rom på denne måten fungerer også som et sosialt eksperiment.  Hva skjer; hærverk eller økt respekt?

Hov2__2_.jpg

 

Publisert 10.12.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse