Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny klubb på Nerøra: Her blir det hundepark

DSC_0005.JPG

Nerøra Hundeklubb lager nå park for hundene og deres herrer og fruer på Strandheim. Snart blir det gjerdet inn et område på 1,5 mål rett øst for Langbrua ved Strandheim.

Primus motor Hallvard Hansen (bildet) håper gjerdet er på plass før årsskiftet. Da får alle som lufter kjæledeggene sine rundt Gammelosen og på moloen ved Terna et sted hundene kan løpe fritt.

25 000 fra kommunen
Orkdal kommune lar Hundeklubben disponere gratis et område på ca. 50 x 30 meter utenfor Havneveien. Kommunen bidrar med 25 000 kroner på visse betingelser.

Blant annet må Nerøra Hundeklubb registrere seg som egen forening i Brønnøysundregistrene, og klubben må ha minst 50 betalende medlemmer.'

Begge kravene er innfridd. Hundeklubben hadde 76 medlemmer for noen dager siden, og antallet øker.

- Vi håper flest mulig hundeeiere melder seg inn, sier Hallvard Hansen. Du finner informasjon på klubbens side på Facebook.

"Færre hundehatere"
Hundefolket har ryddet området på dugnad. Noen bjørketrær skal stå igjen innenfor gjerdet slik at den framstår som en naturlig park.

Grunnforholdene byr på utfordringer. Våt leire kan gjøre det nødvendig å fylle opp med pukk og grus og legge på duk. Nerøra Hundeklubb jobber med finansiering.

Dette skriver hundeklubben om formålet med hundeparken:

"Nerøra hundeklubb skal være en møteplass for hundefolk som ofte ferdes i området rundt Vannspeilet og omegn. Klubben er startet med tanke på å lage en arena for å gjøre det morsomt å trene hunder.

Vi vil øke kunnskapsnivået blant hundeeiere ved å organisere treningsdager og arrangere kurs av forskjellig art. Hovedsaken er å jobbe for å skape avbalanserte hunder, lykkelige hundeeiere og færre hundehatere."

Fornøyde hundeeiere, glade hunder og færre som er redd pudler og schäfere er altså målet. Gammelosen har i mange år vært et eldorado for våre forbeinte venner og eierne deres. Nå blir dette miljøet organisert.

DSC_0003.JPG

Her kommer hundeparken. Bjørkene i bakgrunnen skal få stå innenfor inngjerdingen.

 

Publisert 31.10.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse