Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Teater i banken lørdag: Gjensyn med Litj-Johan på Nerøra

Litj_Johan.jpg

Lørdag kl. 12.30 debuterer Orkdal sparebanks nye lokaler som teaterscene. På programmet står ei spesialoppsetting av Litj-Johan på Nerøra. Bildet er fra prøvene.
* Allerede torsdag kveld er det duket for annen underholdning: Meldal-OIF i lokaloppgjør i håndballens 2.divisjon.

Litj-Johan på Nerøra har opparbeidet seg status som lokal kjendis. Det har skjedd i bokform og som hovedperson gjennom mange år i musikkspill både i kinosalen og på Nedre Rømme. Orklang har spilt (sunget) en viktig rolle.

Går 100  år tilbake
Dette er historien om en vanlig gutt på Orkanger for ca 100 år siden, da Thams regjerte og feskarøra utviklet seg til et industristed.

Irene Voldens fortelling viser deg glimt av livet den gang stedet het Orkedalsøren og folk slet for å dekke de viktigste behovene sine - tak over hodet og mat på bordet.

Oppsettinga havner tilfeldigvis på Halloween, et fremmed begrep på Øra den gangen Litj-Johan levde. Men Orkdal sparebank åpner i hvert fall dørene. Ca 20 store og små teatertalenter har øvd foran lørdagens gjensyn med Litj-Johan.

Litj-Johan har også blitt lokalt julespill - les om Jula på Nerøra.

Håndball
OIFs håndballdamer har spilt tre kamper etter opprykket til 2.divisjon. Laget med en seier og to tap. Tap nummer to kom borte mot Heimdal (22-25) tirsdag kveld. OIF ledet lenge, men det glapp mot slutten.

Torsdag kl. 20 er det klar for lokaloppgjør i Meldalshallen. Både OIF og Meldal HK slåss for å berge i en knallhard 2.divisjon der minst fire lag rykker ned. Ta turen til Meldal og hjelp OIF til tre viktige poeng.

Tabell og resultater.

Litj_Johan1.jpg

Fra prøvene på Litj-Johan mandag.

 

Publisert 28.10.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse