Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Dette huset er tenkt bygd i Orkdalsveien: Gjett hvor!

Orkdalsveien24.JPG

Boligen på tegninga kommer i sentrum av Orkanger, dersom byggesøknaden går gjennom. Huset får fire leiligheter med adresse Orkdalsveien. Under ser du hvor det kan reise seg.
* Les også om mystisk båt og Glimt-bane med kunstgress.

Hvor i alle verden er det plass til firemannsbolig i Orkdalsveien på Orkanger? Jo, svaret ser du her:

DSC_0003.JPG

Bygget er tenkt satt opp til venstre for huset på bildet - altså inn mot kysset Orkdalsveien/Kirkegata ved Orkanger kirke.

Søker ber om fritak fra ett av kravene til universell utforming. Huset ligner på nabohuset på bildet. Det ligger vis a vis Richtergården og en av de eldste boligene på Orkanger, for de som er lokalkjent. En gang var huset på bildet postkontor. Bussen til Trondheim stoppet her.

Nok om det - hvem eier båten?
Styret i Orkanger Vel etterlyser eier av båten som ligger fortøyd til rekkverket på rullestolrampen i Gammelosen. Hvis båten er din, eller du kjenner eieren, varsle Jan Aage Mortensen:

Mobil: 984 12 362 eller e-post:  jan.aage.mortensen@gmail.com

DSC_0005.JPG

Orkanger Vel vil gjerne ha kontakt med skipsrederen.

Støtt Glimt
Idrettslaget Glimt i Råbygda skal bygge kunstgressbane. Salg av andeler har startet. Det er lov å støtte Glimt fordi om du bor på Orkanger. Orkanger Vel og Råbygda Vel har samarbeidet om flere saker, og Orkanger og Råbygda blir stadig tettere knyttet sammen.

Havneutbygginga legger blant annet opp til separat gang- og sykkelbru ved den farlige Grønørbrua og snarvei med bru over Skjenaldelva. Ungdom fra Gjølme/Råbygda går på Orkanger ungdomsskole.

Her kan du kjøpe andel for 500 kr.

Og apopros Råbygda: Dette er utsikten fra Rokollen nå når høsten setter fargen sin på naturen.

Rokollen161015.jpg

 

Publisert 17.10.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse