Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Drømmepåske i Ulvåsen

12042009258_1.jpg

Fra venstre: Eli-Kristin (10), Beate Kristin Teigseth, Ylva Kristin (4) og Gard (1 1/2) på arma til pappa Harald Grødal.

Familien Teigseth/Grødal fra Gjølme fant sitt drømmested i påska. Hver dag hele uka har de tilbrakt under ei lun furu rett ved skiløypene i Ulvåsen. - En perfekt plass for en familie med små unger. Vi har grillet, gått på ski, akt og kost oss hele påska, sier mamma Beate Kristin Teigseth.

Legg merke til hvordan kvister på furua gjør tjeneste som stativ for tørkerull og spade. Sånt lærer man etter noen dager i naturen.

Ulvåsen på tampen av vinteren var en flott oppdagelse for småbarnsfamilien som snart venter enda et medlem. Hver dag klokka ni har pappa Harald kjørt ski og annet utstyr opp til furua ved Ulvåsmyra. Etterpå har han hentet resten av gjengen.

- Vi har vært tidlig ute, og vi har hatt det fint uansett vær. Ikke noe stress med lange kjøreturer. Når ungene går lei, kjører vi bare heim.

I dag (søndag) pakket de sammen i halv to-tida etter noen fine, milde timer i et landskap der snøen trekker seg tilbake og våren gjør seg litt mer gjeldende for hver dag som går.

12042009257_1.jpgOgså Jonas Appelkvist, leder i OIFs skiavdeling, var på plass sammen med Bjørg og Åshild Fossum (bildet). Det er fortsatt mulig å gå 13-kilometeren via Hølbekken. Men i løpet av de kommende dagene er nok  årets skisesong definitivt slutt. Den har vært rekordartet.

- Vi har ikke samlet inn bøkene ennå, men jeg tror aldri det har vært så mye folk i marka som i år. Enkelte søndager har det vært vanskelig å parkere, og det har gått tomt for mat og drikke i hytta tidlig på dagen, ser Jonas Appelkvist.

Han tror den vellykede aksjonen for ny løypemaskin har skapt verdifill PR for Ulvåsmarka, og dermed bidratt til mer bruk.

Hytta har for øvrig vært åpen hele påska takket være pensjonistforeninga. Skjærtorsdag og langfredag skrev til sammen 116 besøkende seg inn i hytteboka.

 

 

Publisert 12.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse