Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Årets varmeste på Orkanger: 27,5 grader tirsdag

1808.jpg

Ved 18-tida tirsdag inntraff det heteste øyeblikket på Orkanger i 2015. Målestasjonen registrerte 27,5 grader. Vi må tilbake til juli 2014 for å finne en litt varmere dag. Kurven på Værdata Orkanger viste mer enn 26 grader i fire sammenhegende timer.

På værlenka over kan du selv legge inn perioden du vil se på - fra 1 dag til flere år. Trykk "submit" etter å ha valgt varighet.

Bildet over viser en gruppe muntre damer som moret seg på den minste korallstranda nord i Gammelosen. Praten fløt lett innimellom de mye omtalte trailerne 10 meter unna på Havneveien.

Ørastranda?
Hett tema på årets varmeste dag var hva denne stranda bør hete. Blant forslagene: Ørastranda, Nerørstranda, Pratekroken, Kjerringstranda og Kjerringvåg.

Det siste navnet er vel allerede opptatt på Hitra.

Badevatnet begynner å bli levelig, selv om det fortsatt gjør litt vondt. Men det er desto bedre etterpå.

Sjøvatnet i Gammelosen kommer til å bli litt varnmere for hver dag, for høytrykket skal bli liggende i minst ei uke, mener meteorologen.

Ny rekord?
Storm tror det kan bli ny 2015-rekord med 28 grader på Orkanger allerede onsdag. Både storm og yr mener vi får sommerdager - over 20 grader - i ei uke til. Se samlesida Pent.no.

PS:
Allskog sier de vil be sjåførene på tømmerbilene kjøre pent dersom Orkdal kommune holder Havneveien åpen også på natt og i helger. Allskog bør nok be om dette allerede nå, uansett delvis stenging eller ikke.

DSC_0043.JPG
Fra Hermetikken søndag. Da var makstempen 26 grader, ikke verst det heller.

 

Publisert 18.08.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Nerøra 19.08.2015 12:52
Tror ikke det er så mange som egentlig er imot havneutbygging. Poenget er at de aller fleste av oss først ønsker at alt er i orden vedrørende støyskjerming og at vegsystemet/infrastrukturen er ordnet og godkjent på alle hold.

Het debatt i ST også.. 19.08.2015 09:01
Fortsatt litt om man er for eller mot havn. Litt offerrolle. Hvordan dokumentasjon og forskning blir avvist. Lite/Ingenting om hvordan infrastruktur må bli i fremtiden med stornavn i Orkdal (Ustjårsveien er unntaket) . Kvasiløsninger spekulert frem på talerstolen som en tidsstyrt bom! Hva blir det neste? Finn åpenbart gode løsninger så det blir noe forutsigbarhet. Havneveien er knappt en sykkelvei for de som skal jobbe der.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse