Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lørdag er det klart for torgdag på Orkanger

Torg98.jpg

Lørdag fra kl. 11 blir det torgdag igjen på Orkanger. Da kan du kjøpe og selge ting & tang under åpen himmel (det blir godvær). Orkanger sentrumsforening håper noen vil selge mat også - enten den er norsk eller eksotisk.

Hvis du har lopper, egenproduserte varer eller noe annet å selge er det bare å møte opp på torget med bord, stol og det du ellers måtte trenge for å by fram produktene.

Gro & Eva informerer
Sentrumsforeninga ser gjerne at du sier fra på forhånd, uten at det er noe krav. Ta kontakt med Gro Rostad (950 53 847) eller Eva Haugen (452 76 264) også om du har spørsmål.

Så langt har selgere og produsenter varslet at det kommer hobbyartikler og kunst i form av blant annet keramikk, lys og malt glass. Flere har pyntegjenstander, klær og andre lopper de byr fram. OIF fotballs gutter 13 år steiker vafler.

Vil du selge mat?
Både undeholdning og andre typer varer er sterkt ønsket. Hva med litt eksotisk mat på et Orkanger som har blitt spennende og flerkulturelt?

Formålet med torgdagen er å skape trivsel, mer liv i sentrum og å ta i bruk et torg som vanligvis ligger temmelig øde og forlatt. Men nå er det høysesong med jordbær fra Lensvika.

Torgdagene tidligere år har alltid slått an og samlet mye folk. Her er noen bilder:

Torg94.jpg

Fra torgdag i 2010 med mannekengoppvisning. Det var stor suksess.

Torget6.jpg

Sveinung Sundli på torgdag i 2011.

Loppmarked2_1.jpg

Kjøpere og selgere på tidligere torgdag.

torg6.jpg

Fra en av torgdagene i 2011.

Torgdag904.jpg

Stilige sko å få kjøpt i august 2012.

 

Publisert 29.07.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse