Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gave fra Orkanger Vel: Mer moro for barna i Hermetikken

DSC_0001.JPG

Her monterer Aleksander Andersen et nytt, flott klatrestativ i Hermetikken. Sammen med ei sklie er dette den siste i en lang rekke gaver fra Orkanger Vel til folk flest. Pris ferdig oppsatt: 104 000 kr.inkl. mva.

I løpet av helga har sikkert mange lurt på hva som egentlig kom opp bak sperrebåndene ved scenen i Hermetikken. Svaret er altså et solid klatrestativ under oppføring.

Leverandøren Happyface ble ferdig med monteringa i dag, mandag, så nå er det bare å klatre.

Samtidig kom det på plass ei sklie i skråningen ved tribunen i Hermetikken. Enda mer moro for alle barna som bruker området til bading, utflukter og avslutninger.

DSC_0006.JPG

Her er det bare å rutsje.

Orkanger Vel har kjøpt inn utstyret, og styret vurderer flere investeringer. Blant annet er det diskutert å skaffe utendørs treningsapparater. Da får også de voksne en variant av klatrestativ.

Orkanger Vel har investert for over en million kroner av egne midler de siste årene, og beløpet stiger stadig vekk. Mesteparten av inntektene kommer fra nettannonser, grasrotandelen (tipping), salg av kalendre og fra medlemskontingent.

Bli medlem
Et støttemedlemskap koster 200 kroner. Pengene går til trivselstiltak på Orkanger. Du kan betale til konto 4270 32 32226. Husk å føre navn og "kontingent" i emnefeltet i nettbanken din.

PS: Fordi om inntektene går til tiltak på Orkanger, kommer de hele kommunen til gode. Ikke minst gjelder det Gammelosen.

Også folk fra nabokommunene har oppdaget denne perlen. I Helga kom noen ens ærend fra Trondheim for å bade på strender av korallsand. Det har de ikke i den litt større byen.

DSC_0005.JPG

Klatrestativet klart til bruk.

 

Publisert 06.07.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse