Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger Vel fikk Orkdal kommunes Miljøpris - igjen

DSC_0010.JPG

Her får Orkanger Vel-leder Jan Aage Mortensen kommunens Miljøpris av ordfører Gunnar H. Lysholm. Overrekkelsen fant sted i et pakkfullt telt på Nedre Rømme onsdag kveld. Også i 2003 fikk Orkanger Vel Miljøprisen.

Ingen andre har fått samme hederspris to ganger. Tildelingen var en påskjønnelse for det velforeninga har gjort for hele kommunens befolkning i de 12 årene som har gått siden forrige påskjønnelse.

Ordfører Gunnar H. Lysholm nevnte blant annet:

  • Forskjønnelse i sentrumsgata hver sommer.
  • Fontene på torget.
  • Opparbeidelse av badeplasser og rasteplasser i Gammelosen.
  • Kano- og kajakktilbud.
  • Badeanlegg for rullestolbrukere.
  • Orkdalsbanken skateboardpark.
  • BMX-bane.
  • Lagerbygg på Nedre Rømme.
  • Oppgradering av arboretet i Hovslund.
  • Store tilskudd til OIFs utbygging i Idrettsparken.

- For hver krone Orkdal kommune går inn med til frivilligheten, får vi kanskje ti tilbake, sa ordfører Gunnar H. Lysholm.

Dugnad, dugnad, dugnad
Jan Aage Mortensen framhevet blant andre dugnadsgjengen som driver kontinuerlig rydding med tungt utstyr innkjøpt av velforeninga i Gammelosen. Mortensen opplyste at Orkanger Vel i år har kjøpt inn sju kostbare blomsterurner til gata, og at det snart kommer lekeapparater for barn i Hermetikken.

Orkanger Vel har brukt over en million kroner av egne midler de siste årene, ved siden av støtte fra Orkdal kommune og private sponsorer.  Prisen er på 10 000 kroner.

Pris til Olav Grevskott
Olav Grevskott fikk Orkdal kommunes Kulturpris i teltet onsdag kveld. Grevskott var ansatt i kulturetaten i i 23 år inntil han gikk av med pensjon i 2010. Han var lenge den eneste ansatte i etaten, og har lagt ned en innsats for kulturlivet langt ut over det stillingen krevde av ham.

DSC_0013.JPG

Kulturprisvinner Olav Grevskott får blomster av Arne Grønset, leder i kulturutvalget.

Difference og Beatles
Skaun Storband og Difference sørget for fullt hus på Nedre Rømme denne første teltkvelden under årets Orkangerdager. En forbløffet vokalist Tore Johansen fikk høre ordføreren i Orkdal sammenligne vokalen i Difference med Beatles og Beach Boys. Difference, Beatles og Beach Boys var på høyden i Lysholms ungdomstid.

Lerka kommer
Konserten med Skaun Storband og Difference markerte Orkdal Energis 100-årsjubileum. Torsdag kveld får du blant annet høre Orkdal Storband og Mannskoret Lerka i teltet på Nedre Rømme.

DSC_0012.JPG

Publikumssuksess første kveld i teltet på Nedre Rømme. Dette er bare en del av forsamlinga.

 

Publisert 17.06.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse