Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF Fotball: A-laget gikk på ny smell - farvel til opprykk

DSC_0015.JPG

OIFs A-lag tapte 2-5 for Flatås fredag kveld og står dermed med en seier på de fem første kampene. Håpet om opprykk til 4.divisjon er i praksis knust allerede i mai.
* Damelaget slo Markabygda 4-2 i 3.divisjon, der KIL/Hemne er suverene.

Bildet over er fra sesongåpninga mot Orkla 2 (tap 0-5). Orkla 2 har stø kurs mot 4.divisjon.

Dermed ser det ut til at Orkla får to seniorlag over OIF i seriesystemet neste år. Orklas førstelag slåss for øvrig om opprykk til 2.divisjon.

OIF mistet flere spillere til Orkla før denne sesongen, inkludert flere juniorer som det var håp om å bygge et sterkt seniorlag rundt. Orkla har en stor stall på junior- og seniornivå, mens OIF mangler spillere.

Tap mot Flatås
Fredag kveld tok OIF ledelsen 2-0 borte mot relativt sterke Flatås etter scoringer av Tom Even Gundersen. Gundersen har nå seks mål på de to siste kampene.

Men det hjalp lite. Flatås reduserte rett før pause og utlignet like etter. Fra da av gikk det meste galt for OIF. Ledelse 2-0 endte med tap 2-5.

Orkanger OIF Live på Twitter har plassert Tom Even Gundersen, Åge Andersen og Kristian Røhmesmo på stjernebørsen - lagets beste.

Damelaget vant 4-2
I motsetning til gutta har ikke damelaget flagget ambisjoner om opprykk. Laget rykket opp fra 4.divisjon i fjor. OIF startet årets sesong med storseier mot også nyopprykkede NTNUI, etterfulgt av tap mot Orkla og Sokna.

I Idrettsparken fredag kveld ble det seier 4-2 over Markabygda. Her var utviklinga stikk motsatt av i herrekampen. Laget snudde 0-2 til seier 4-2.

Lina Marie Åsløkk scoret to av målene.

Stjernebørs: Hedda Berg Pedersen, Lina Marie Åsløkk, Astrid Ustad.

Fotballforbundets nettsider har vært delvis nede (pga synet på FIFA?), men i tilfelle de kommer opp igjen er dette lenkene:

Tabell og resultater 5.divisjon menn.

Tabell og resultater 3.divisjon kvinner.

DSC_0050.JPG

Arkivbilde fra kampen mot Orkla, knepent tap 1-2. Orkla har sener spilt uavgjort mot NTNUI, som OIF slo 5-0.

 

Publisert 30.05.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kjell Ivar Gumdal 30.05.2015 23:49
Er det sånn dåkk vil ha d på Orkanger,har sagt det før sats litt mere på senior menn og fortsatt satse på ungdommen ! Det er dårlig belønning av alt det gode arbeidet som foregår nedover i systemet viss di beste går til en viss klubb lengre oppi dalen !

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse