Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotball: OIF over på naturgras - knuste Nardo 6-0

DSC_0005.JPG

Med nysignert veterankeeper Arne Cato Gellein (42) bakerst,  cruiset OIF inn til seier 6-0 over Nardo3 i Idrettsparken fredag kveld. Dette var første kamp på naturgras - og første seier i årets 5.divisjon.

Dagens mann ble imidlertid Tom Even Gundersen med fire mål, hvorav en straffe og et nydelig frispark.

Rune Asphaug scoret de to andre målene (de første i kampen). Der hadde Gundersen assist. Det sto 4-0 ved pause mot et lag som lå foran OIF på tabellen før kampen.

OIF lå for øvrig nest sist, så akkurat det var ikke noe stort poeng etter to tap og en uavgjort på de tre første. Men nå ser det bedre ut for Roger Ophaugs menn og gutter: Resultater og tabell.

DSC_0031.JPG

Store sifre både på måltavla og ryggtavla for Nardo 3. Til høyre OIFs Ruben Strøm.

Det er sjelden keeper betyr mye når du vinner 6-0, men i dette tilfellet spilte sisteskanse Arne Cato Gellein absolutt en rolle. Brølene hørtes trolig helt ut på spolebasen, og forsvarsrekka adlød stort sett ordre i Gelleins første kamp.

Ellers plukket veteranen ned det som kom susende, noe som hendte innimellom. Arne Cato Gellein fylte 42 i januar, holder formen, er opprinnelig Orkanger-gutt, men trener nå rekruttkeeperne til ingen ringere enn Rosenborg. Der spiller som kjent OIFs egen Marcus Mo mellom stengene på G 16-laget.

DSC_0040.JPG

Scene fra en fotballkamp: På stillingen 6-0 protesterer firemålsscorer Tom Even Gundersen heftig mot en åpenbart riktig offside-avgjørelse: - Æ sto hær! repliserte linjedommer, og siktet til at han var på linje med offsiden.

DSC_0047.JPG

Linjedommer Borge Indergård var for øvrig særdeles godt kledd i maikulda.

DSC_0020.JPG

Keeper Arne Cato Gellein rydder opp sammen med Øyvind Halvorsen. Gellein kunne ha vært far til de fleste OIF-spillerne. Han dirigerte som om han var det.

DSC_0049.JPG

Gundersen på farten. Og lørdag kl. 15 er det damekamp i Idrettsparken; OIF2 mot Hitra.

 

Publisert 22.05.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

keper 23.05.2015 14:57
Jønland ha emigrert te drammen, orkanger if levert keeper te rbk juniro i fjor

Mer interessert 23.05.2015 14:41
Jønland flytta fra bygda for å bli sushikokk i Japan. Snedig type.

Nikki 23.05.2015 11:14
Jønland har flytta til Drammen. Hvis OIF skal opp å frem trenger de å fortsette med dagens gode fotballarbeid i mange år til. Ikke glem at klubben leverte et keepertalent i 15 årige Marcus Mo til RBK i 2014. I tillegg hadde det vært greit at hovedkonkurrenten hadde begynt å opptre noen lunde fair. Ukas tidligere reportasje i st om at fotballsamarbeidet plutselig er friskmeldt er kun et spill for galleriet.

interessert 22.05.2015 22:20
Hvor har det blitt av Tore Jønland. OIF hadde jo en god keeper i han. Ser ikke noe om at han har lagt opp etc.her på siden. Bra at Gellein stiller opp,men skal oif opp og frem trenger de vel en litt yngre..

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse