Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Naboer i kamp i Idrettsparken: OIF-Orkla endte 1-2

DSC_0050.JPG

OIFs damelag tapte lokaloppgjøret mot Orkla i Idrettsparken 1-2 frdag kveld. OIF presset forgjeves på for utligning mot slutten.

På bildet ser du en målgivende OIF-pasning.

Det sto 0-0 ved pause i 3.divisjonsoppgjøret. Orkla gikk opp til både 1-0 og 2-0 i andre omgang før OIF tilrev seg taket på kampen. Reduseringa kom ved Line Åsløkk, som scoret to i serieåpninga mot NTNUI.

OIF-jentene hadde flere sjanser og et annullert mål mot slutten, men det endte med et litt overraskende tap hjemme på Orkla Maskin Arena.

OIF kom fra seier 5-0 borte mot NTNUI, mens Orkla røk 0-7 mot sterke KIL/Hemne i første serierunde. Orkla stilte forsterket etter det dundrende nederlaget hjemme mot hemnværingene, som er klare opprykksfavoritter.

Se resultater og tabell.

Noen glimt fra OIF-jentenes første hjemmekamp:

DSC_0023.JPG

OIF ypper seg de siste 20 minuttene, men Orkla-forsvaret klarerer.

DSC_0028.JPG

Mari Lian på vei gjennom.

DSC_0046.JPG

Mye hvitt og trangt om plassen foran Orkla-buret.

DSC_0037.JPG

OIF kommer trolig til å hevde seg godt i 3.divisjon. Laget slo NTNUI hele 5-0, men NTNUI vant sin andre kamp (mot Tangmoen). Neste OIF-match er borte mot Sokna.

 

Publisert 08.05.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Fotballentusiast 09.05.2015 18:35
Kjempegodt nivå på damefotball i kommunen. Det gror godt nedover i jenteklassene både i Oif, Oil og Orkla. Kan ikke huske at det har vært bedre. MEN på herresiden virker det til å være motsatt. Aldri har nivået vært dårligere enn nå. Et eneste lag i 3 div , og etter Orklas hjemmetap i går kan det bli vanskelig med opprykk i år også. Før Orkla fk sin tid var det bestandig minst to lag i toppen av 3 div, og i lange perioder på 80 og 90 tallet var det både et og to herrelag i 2 div. Egentlig helt uforståelig at nivået i dag er så mye dårligere. I dag er det mange flere aktive fotballspillere, mye bedre treningsfasiliteter og flere og bedre kvalifiserte fotballtrenere. Hva gjøres feil?

Heia heia 09.05.2015 11:28
Kjempebra kamp av de unge Oif jentene. Ingen skam å tape mot et overrutinert Orkla. Fint å konstantere at dere har to seniorlag og at det gror godt nedover i klassene. Heia heia......

Tamme 08.05.2015 22:38
Rist av dere tapet snarest Oif, og kjør på videre. Snittalderdifferansen i kveld var stor mellom lagene. Oif har fremtidslaget med unge talenter som kom litt til kort i dag. Orkla kjører videre med 5-6 stk 35 åringer. Det holder neppe i lengden. En lang sesong favoriserer bredde, mengde, samhold og ungdom. Tvi tvi

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse