Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lokaloppgjør i parken: OIF-jentene kan ta en Orkla-skalp

DSC_0030.JPG

Fredag kl. 19.30 er det klart for prestisjetungt lokaloppgjør OIF-Orkla i Idrettsparken. Naboklubbenes damelag møtes til dyst i 3.divisjon.
* OIFs herrelag gikk på et surt tap 2-3 mot Ørland torsdag kveld.

Bildet er fra fjorårets lokalderby i Idrettsparken. Da vant OIF.

I år har begge lag spilt en kamp. OIF åpnet med å slå NTNUI 5-0 borte. Orkla åpnet med tap 0-7 mot KIL/Hemne. Forskjellen på NTNUI og opprykksfavoritt KIL/Hemne er så stor at resultatene sier lite om styrkeforholdet mellom OIF og Orkla.

Astrid Ustad, Karolione Sæthre, Lina Åsløkk (2) og Mari Lianscoret OIFs mål mot NTNUI søndag. Både OIF, Orkla og NTNUI rykket opp fra 4.divisjon i fjor.

To tap - en uavgjort
OIFs A-lag på guttesida fortsetter å slite i sesongstarten. Torsdag kveld røk laget 2-3 borte mot Ørland. Dermed står OIF med ett poeng etter tre kamper - inkludert 0-5 mot erkerival Orkla2 i serieåpningen.

Mot Ørland sto det 1-1 ved pause. Ifølge rapportene kjørte OIF siste del av kampen uten at det resulterte i poeng. Tom Even Gundersen scoret målene.

Tabell og resultater.

OIF er svekket etter at fem juniorer valgte å gå nettopp til Orkla. Håpet var å bygge seniorlaget rundt disse spillerne.

Mange aktive
Også på juniorsida har tapet av spillere rammet hardt. For to sesonger siden hadde OIF et av Trøndelags bedre guttelag.

Nå kan damelaget ta en Orkla-skalp, og samtidig er aktiviteten stor og det gror godt nedover i årsklassene. Ett eksempel er Gutter 12 (bildet under).

OIFgutter12.jpg

Bak f.v. Odd Knutsen (trener), Petter Sødahl, Sander Storsand, Lasse Mo, Basir Jamder, Jesper Løkken, Nikolai Konstad, Nikki (trener). Foran; Magnus Mehlum, Meron Tewelde, Sondre Skaugen, Erik Kvam, Erik Welde, Phillip Brønstad, Kasper Hansen.

 

Publisert 07.05.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Nikki trener Oif g 12 år 07.05.2015 22:54
Det er bare å stå på videre i hele Oif fotball. Resultatene kommer før eller senere også på senior og junior herrer. Ikke alle talentene våre kommer til å gå til Orkla i fremtiden. Ille at samarbeidsklubben baserer seg på å hente spillere fra Oif og med det ødelegge mye av det frivillige arbeidet vi gjør. Jeg har merket det godt med laget mitt de siste årene. Guttene mine har de siste årene bl a ikke fått tildelt obligatoriske treninger på den gamle kunstgrasbanen i idrettsparken men i steden blitt henvist til en dårlig grusbane, gjørmete slette og en gymsal. Glad for at Oif fotball baserer sin virksomhet på egenutvikla spillere i eget anlegg uten å blande seg inn i hva andre klubber gjør på sine respektive steder og anlegg.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse