Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Seier og tap for Orkla FK

05042009251_1.jpgDamelaget vant og herrelaget tapte treningskampene sine da samarbeidsklubben Orkla FK møtte god motstand i helga. Jentene slo Gjøvik FK fra 1.divisjon 3-1 lørdag. Det unge herrelaget tapte 0-3 for Kolstad, som muligens er det beste av lagene i 3.divisjon ved siden av KIL/Hemne.

Marte D. Stene (2) og May Settemsdal skåret målene for Orkla i oppkjøringa til debuten i 1.divisjon.

Gjøvik FK ble sist i 1.divisjon i fjor, men berget likevel plassen takket være kvalifisering og utvidelse av antall lag. Voss var ett av lagene Gjøvik FK slo i fjor. Orkla FK debuterer i 1.divisjon hjemme mot Voss lørdag 18.april. Voss ble nummer sju av de ti klubbene i fjor.

Orklas debut er for øvrig satt opp samme dag som Kattem skal spille toppseriekamp mot Kolbotn på Orkdalsbanken stadion. Voss har så langt nektet å spille en annen dag.

obs1_2.jpgOrkla-damene har nå søkt Orkdal kommune om 20 000 kroner i sponsormidler mot at damelaget har kommunens logo på reiseantrekket.

Damelaget fikk seg en liten trøkk forrige uke da Marianne Øien pådro seg et brudd på trening som setter henne ut av laget i fire til seks uker - inkludert seriestarten.

Herrelaget  tapte 0-3 mot Kolstad søndag. Kolstad er  favoritt i denne 3.divisjonsavdelinga. Laget har vunnet treningskamper mot flere klubber fra 2.divisjon i vinter.

Forskjellen på det unge Orkla-mannskapet og fysisk mer robuste Kolstad var ikke så stor som resultatet tilsier. Orkla spilte en bra kamp trass i tremåls-tapet.

Oppe i den lokale Orkla-debatten har mange spådd det pur unge laget en vanskelig sesong. Kolstad-lederne tror derimot Orkla er et av de bedre lagene i 3.divisjon.

I år blir det lokaloppgjør mot både KIL/Hemne og Buvik.

 

Publisert 05.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse