Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Pensjonister holder Ulvåshytta åpen - se også Joplassen

Hytta2.jpg

Pensjonistforeninga har sørget for å holde Ulvåshytta åpen skjærtorsdag og langfredag. Søndag - 1. påskedag - åpner pensjonistene hytta igjen. - Dette er et godt møtested for mange når mye annet er stengt, sier Lisa Ofstad med favnen full av vafler.
* Se også bilder fra bygg på Joplassen. 

Resten av vertskapet på bildet er Johan Gisvoldløkk, Astrid Eriksen og Erik Ofstad.

Skjærtorsdag var ca 35 innom. Tidlig langfredag var det stille ennå, men om du leser dette før kl. 14 kan du ta en tur.

Søndag er det altså kaffe, vafler og annet å få kjøpt, og ild på peisen. Nesten alle kan komme seg til Ulvåshytta; gå hjemmefra, parkere på Joplassen eller kjøre helt fram.

Det er fint å gå på beina i marka. Bakken er frossen og tørr de fleste stedene.

OIF holder hytta åpen hver søndag fra høst til vår, men akkurat i påska er det vanskelig å skaffe folk. Pensjonistforeninga har tatt ansvar i flere år nå.

- Dette er vår hyttetur i påska. Det er veldig bra, for da får jeg Erik ut av huset noen dager, flirer Lisa Ofstad.

Hytta1.jpg
Ulvåshytta dekorert med nysnø langfredag.

Noen som får kort vei til Ulvåsen blir de nye innbyggerne på Joplassen. Her er det lenge siden det bodde folk i de beskjedne husene etter husmannen Jo. Men det tar ikke lang tid før de første flytter inn i nye villaer. Joplassen blir bebodd igjen.

20 tomter er solgt, to hus står snart ferdig. Byggestilen på de to er vidt forskjellig, noe som var en forutsetning fra kommunens side. Alle skulle få velge leverandør selv.

Jo1.jpg

Smak av funkis på Joplassen. Høyspenten rett bak huset forsvinner snart. Kraftlinja inne på marka er klar, men strømmen på ny linje kan ikke kobles på før Elkem Thamshavn har planlagt driftsstans.

Jo2.jpg

Lite å si på utsikten fra Nedre Joplassvei. Det har vært vanskelig å få tomtekjøpere utenfra distriktet, som Trondheim. Men avtroppende Orkdal-rådmann Grethe Metliaas har kjøpt tomt. Hun er bosatt i Trondheim.

 

Publisert 03.04.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse