Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Årets håndballkamp i Orklahallen: Rykker OIF opp?

DSC_0030.JPG

Torsdag kl. 19.30 er Orklahallen stedet. Da møtes OIF og NTNUI til seriefinale i 3.divisjon. Med seier til NTNUI rykker studentene rett opp. Med seier til OIF blir det etter all sannsyling direkte opprykk til 2.divisjon for Orkanger-jentene. Du kan hjelpe OIF på hjemmebane. Dette er årets oppgjør på Orkanger.

Bildet er fra hjemmekampen mot den andre utfordreren; Melhus/Gimse 4. januar. Det oppgjøret vant OIF 18-17 foran et høylydt hjemmepublikum.

15. janar overrasket OIF med å slå inntil da ubeseirede NTNUI 35-31 på bortebane. Dermed er OIF i førersetet i 3.divisjon. Men med tap hjemme mot studentene overtar NTNUI kontrollen på ny.

OIF har også igjen å møte sterke Melhus/Gimse på bortebane.

Her ser du resultater og tabell før det som kan bli en avgjørende seriefinale i Orklahallen. NTNUI leder nå, men OIF har to kamper til gode.

OIFs eneste tap - og eneste poengtap - kom helt uventet mot Elnesvågen langt nede på tabellen.

Torsdag kl. 19.30 er det viktig at studentlaget fra Trondheim får merke at de er på bortebane. Møt opp i Orklahallen!

DSC_0010.JPG

Timeout med trener Øyvind Togstad i en kamp mot Langevåg tidigere i vinter. Torsdag kveld blir det tøff motstand, men OIF kan avgjøre serien og sikre opprykk med seier mot NTNUI.

 

Publisert 11.03.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse