Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Akutten: Over 1000 varsler at de kommer - busser satt opp

sjukehus2.jpg

Fredag ettermiddag hadde 1069 meldt fra på Facebook at de møter ved Orkdal sjukehus lørdag for å danne ring rundt akutten. Det er satt opp shuttle-buss blant annet fra sirkustomta ved Orklahallen.
Der har OIF for øvrig stor mini-turnering i håndball.

Dermed kan folk bruke deler av lørdagen både til å delta i massedemonstrasjon mot flytting av akuttmottaket, og se barneidrett på sitt beste.

Akutten:
Dette ser ut til å bli en av de største markeringene i distriktet på mange år. Over 1000 møter opp dersom folk gjør som de har sagt på Facebook. Det er meldt regn, men nedbør er stort sett ufarlig.

Appell 10.30 og muligens to korte taler til.
Ringen dannes kl. 11.00.

Initiativtaker Ingrunn Snuruås fra Meldal har sørget for å få satt opp buss fra Løkken. Busser vil gå i skytteltrafikk fra p-plassene ved Orklahallen og Rådhuset til og fra sjukehuset.

Hensikten er å unngå trafikkaos som skaper problemer for det sjukehuset grasrotaksjonen vil beskytte.

P-plassen ved Grendstuggu Evjen kan brukes.

Folk i distriktet organiserer også samkjøring med bil. På Orkanger er det mulig å gå. Det er planlagt en felles marsj fra sentrum ca 09.30.

Aksjonen ved sjukehuset skal pågå fra 10 til 13.

Les mer på Facebook.

Mer skjer - minihåndball:
Lørdag arrangerer OIF håndballturneringer for unger fra 6 til 10 år for...41 gang(!). Nesten 50 lag er påmeldt denne gangen til Orkdalsbanken mini-/10-årsturnering denne gangen.

Dette er ekte idrettsglede og stor underholdning. Barnas lek kan nytes under tak både før og etter en stille massedemonstrasjon ved sjukehuset.

Bildet er fra samme turnering 8. mars i fjor:

DSC_0014.JPG

 

Publisert 06.03.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Selvfølgelig 07.03.2015 11:51
Idrettsparken og Oif. Håndball, turn og fotball. Finnes ikke maken. Ingen andre idrettsanlegg i kommunen huser så mange frivillige, aktive barn, ledere og foreldre. Treninger , kamper og turneringer ad mass dag etter dag, uke etter uke helg etter helg. Fantastisk. Må bli en selvfølge at bank og kommune snarest hjelper til med bygging av svømmehall, ikke minst når de spyr ut millioner til andre anlegg som har minimalt med aktive utøvere.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse