Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK-åpning med tap i Idrettsparken

29032009246_1.jpgSeriefotballen i Idrettsparken startet søndag med kamp i 1.divisjon junior: Orkla FK tapte 2-3 for Steinkjer. Orkla manglet flere spillere. Steinkjer regnes som et av de beste lagene i avdelinga. Mandag (i dag) kl. 19.00 bør du møte på Rådhuset hvis du er interessert i framtida til Orkla FK, Idrettsparken, Orklahallen og samarbeidet innen idretten i Orkdal.

Møtet holdes i regi av Orkdal Idrettsråd, som  ledes av Magne Fossbakk. Fossbakk er også leder i Orkdal IL.

Innledere blir Jorodd Asphjell (OIL, idrettskretsen, idrettsstyret og Stortinget) og Bjørn Hansen (eks RBK).

Tema er altså samarbeid. Samarbeidstanken blir stadig satt på prøve gjennom prioriteringen av idrettsanlegg i kommunen, og gjennom organiseringen av fotballen.

Diskusjonen om bane 3 på Follo i stedet for i Orklahallen skapte bølger før jul. Fortsatt er det uklart hva slags hall som kommer på Follo.

Det pågår samtidig en maktkamp om fotballen. På den ene siden dem som ønsker å samle all fotball i Orkla FK, og dermed legge ned OIF og OIL sine fotballavdelinger. På den andre dem som ønsker å gjenreise seniorfotballen i OIF og OIL. Det siste betyr trolig nedlegging av samarbeidsklubben Orkla FK.

Uansett; seriefotballen startet søndag med et knepent tap for juniorlaget til Orkla. Ove Bakkli skåret begge Orklas mål på straffe. Steinkjer ledet 1-0 ved pause.

Nesten hele angrepsrekka til Orkla FK var ute med skade eller suspensjon. Flere av juniorspillerne kommer til å spille på A-laget i år, noe som etter hvert vil merkes på juniorlaget.

Orkla FK har få rene seniorer. Et av klubbens store problemer er at seniorspillerne forlater Orkla - enten for å trappe ned i feks Glimt, eller for å søke seg til antatt bedre klubber.

 

Publisert 29.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse