Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jehovas Vitner i gang på Orkanger

28032009241_1.jpgLørdag startet Jehovas Vitner arbeidet på tomta på Orkanger. Et stort antall "vitner" ryddet skog ved Havneveien og kjørte kvist og kvast til Hamos. Alt var borte i en fei. "Rikets Sal" kommer til å reise seg i sommer. Som vanlig bygger menigheten på dugnad, opplyser Frank Melhus (bildet).

Bygget mellom Strandheim-villaen og Havneveien får plass til 70 personer. I søknaden til Orkdal kommune er det kalt et lokale for Bibelsk undervisning.

Råbygget til den nye "Rikets sal" skal settes opp i juni. Deretter tar Jehovas Vitner en liten pause, før siste økt gjør huset ferdig til bruk i august.

Før brukte Vitnene å bygge på tre dager. Resultatet var ikke alltid like heldig. Nedbør og fuktig isolasjon kunne skape problemer når alt skulle være unnagjort i løpet av ei helg, sier Frank Melhus.

28032009242_1.jpg"Rikets Sal" på Orkanger blir bygd i teglstein. Det skjer for å tilpasse seg stilen til nabobygget - det vernede dampmaskinhuset etter Strandheim Bruk (bildet).

Jehovas Vitner har funnet det fornuftig å flytte fra Fannrem. Lokalet på Fannrem har ligget ut for salg i lang tid. Det har kommet inn tre bud. Budene er for lave, ifølge Frank Melhus.

 

Publisert 28.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse