Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs håndballjenter: Unngikk bananskall - ny seier

DSC_0010.JPG

OIFs 3.divisjonslag i håndball tok et nytt steg mot opprykk søndag. Langevåg ventet som et mulig bananskall for serielederen, men OIF skled ikke. Derimot ble det seier hele 33-21 med en rekke 16-åringer på banen.

På bildet har OIF (for anledningen i svart) tatt timeout. Øyvind Togstad gir instruksjoner etter en rufsete åpning.

Dette var en bortekamp, men lagene møttes på nøytral grunn i Halsahallen omtrent midt mellom Langvåg og Orkanger. Den terminfestede kampen på Sunnmøre ble avlyst på kort varsel i høst på grunn av en ulykke i Langevåg-miljøet.

Søndag lå OIF under 0-3 nesten med en gang. Etterpå satte forsvaret på lås og slå. Langevåg scoret ikke en eneste gang i de siste 21 minuttene av første omgang. Det sto 16-5 til OIF ved pause.

DSC_0015.JPG

Marthe Rønning stengte OIF-buret før pause. Også 16 år gamle Vanessa Jarovic fikk mye tid mellom stengene mot Langevåg.

DSC_0006.JPG

OIF i mørke bortedrakter jobber i forsvar. Kirsti Lund og Kine Mjøen Landrø pakker inn to Langevåg-spillere.

OIF har slått de to andre topplagene, men tapte uventet mot svake Elnesvågen. En slik blemme til mot antatt dårligere motstand er nok til å miste både første- og andreplassen på tabellen. Se tabell og resultater.

Ett oppgjør gjenstår mot hvert topplag:  NTNUI hjemme (12. mars) og Melhus/Gimse borte (i siste serierunde 22. mars).

Med seier mot begge er OIF sikret førsteplass og direkte opprykk. Også med tap mot begge vil OIF klare andreplassen og kvalifisering for opprykk. Men da må alle andre lag slås. Mot Langevåg gikk det greit.

Her er tropp og scorere søndag:
Vanessa Jarovic, Marthe Rønning, Silje Solem (3 mål), Mari Evjen (2), Rikke Svinsås Buan (2),  Tone Elisabeth Krokdal, Kirsti Lund (2), Marie Gjerstad (8), Oda Sterten (3), Marthe Berg Bjerkan, Elisabeth Vollum (2),  Ann Siri Stokkli (4), Kine Mjøen Landrø (4), Marthe Togstad (3).

I siste del av kampen spilte OIF nesten med rent 16-årslag. Talentene som deltar i den landsomfattende Bring-serien greide seg godt mot Langevåg, som ligger midt på tabellen i 3.divisjon.

DSC_0011.JPG

OIFs håndballjenter har trofaste tilhengere. Mange tok turen til Halsa søndag, deriblant Oddbjørn Brandli og Geir Heggstad i korrekt OIF-antrekk.

DSC_0034.JPG

Tone Elisabeth Krokdal gjennom på kanten.

DSC_0046.JPG

Kirsti Lund sloss innbitt både i angrep og forsvar.

 

Publisert 25.01.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse