Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Godt nytt år og vått nytt år på Orkanger

Terna2.jpg

2014 ebber ut med varmegrader og pause fra vinteren. All nedbøren i forkant av mildværet ble for mye for en av båtene på Terna. Vekta fra snø og is sendte ei flott snekke til bunns i romjula.
* Se blinkskudd fra nyttår på Orkanger nederst.

Dermed kan Terna skilte med en ubåt, riktignok av det ufrivillige slaget. 

Mildværet skal holde stand tre dager inn i det nye året. Først på søndag vil kuldegradene bite seg fast igjen. Men det blir få av dem, dersom værvarselet slår til. 

Se hva yr og storm sier om Orkanger-været.

Grønne plener har avløst kulde og strabasiøs snømåking. Gradestokken viste utrolige åtte plussgrader på Strandheim da dette bildet ble tatt idet ti timer gjensto av året 2014:

IMG_0595_1.jpg

Til dels grønt igjen nede ved Orkdalsfjorden. Kanskje Jan Brevik må slå plena snart?


PS - Orkanger Vels kalender:
Når 2015 starter er Orkanger Vel-kalenderen for 2015 utsolgt. 575 eksemplarer gikk ut ganske fort,  nok en gang først og fremst takket være Vidar Liøkels utrettelige innsats som dørselger.

I tillegg har kalenderen blitt en tradisjon (siden 2010), og dermed er den lett å selge. Overskuddet går til gode tiltak på Orkanger.

For alle som ikke fikk tak i kalenderen kan vi trykke januar-bildet som trøst. Det er et blinkskudd signert Arnfinn Sæthre; fyrverkeri over Gammelosen og Nerøra.

Og med det: Godt nytt år!

1_JANUAR_foto_Arnfinn_S__thre.jpg

 

Publisert 31.12.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse