Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF med håndball fra morgen til kveld lørdag

DSC_0055.JPG

OIF fyller Orklahallen med håndballspillere og publikum i 12 timer lørdag (tredje juledag). 31 lag skal gjøre unna 84 kamper i Orkdalsbanken julecup. Turneringa har vokst seg stor. Mer er det ikke mulig å ta unna i løpet av en dag.

Bildet over er fra romjulscupen i fjor. Årets utgave blir rekordstor. Ta en tur innom hallen!

Cupen samler lag fra 10 år og opp til senior. På guttesida er det spill for 10-åringer. Blant jentene deltar lag i klassene 10, 12, 13, 14, 16 år og senior.

OIF får tøff motstand
OIFs eget J16-lag spiller også denne sesongen mot Norges beste i Bring-serien, og ligger nå midt på treet blant de 48 toppklubbene i landet. OIF-jentene skal måle krefter med Charlottenlund, Surnadal, Meldal, Skaun og Heimdal i cupen.

OIFs seniorlag kjemper i år i toppen av 3.divisjon. Nå kommer 2.divisjonslagene Meldal, Skaun og Sverresborg til Orklahallen.

Avkast er klokka 9 og siste finale starter klokka 20.40. Lenker til kampoppsett mm finner du på OIFs side om cupen.

Hva skjer i Orkladal?
Ellers går det mest i juletrefester og andre fester på underholdningssida disse dagene. Minner om det nye nettstedet orkladal.com - Hva skjer i Orkladal? Der kan du lese om lokale arrangement og legge inn informasjon selv.

PS: OIF har kjørt opp hele markaløypa med utgangspunkt i Ulvåsen. Forholdene er strålende for alle som vil gå på ski. Oppdaterte løypekart på skisporet.

DSC_0009.JPG

Romjulscup 2013 i Orklahallen. Lørdag er det klart for ny og større 2014-utgave.

 

Publisert 26.12.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse