Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny, fin skisøndag i Ulvåsen

2009bilder_043_1.jpg 

Ulvåsen har for alvor befestet posisjonen som distriktets store utfartssted vinters tid. Den utvidede parkeringsplassen er full, og inne i hytta går det unna med kaffe, vafler, saft og sjokolade. På bildet suser en ung skientusiast forbi i lysløypa.

I dag (søndag 22.mars) var det vanskelig føre med våt nysnø. Men innimellom skinte vårsola. Noen solstråler hjelper alltid litt på humøret enten skiene er for trå eller for glatte. Det siste var utfordringen for en fremadstormende Nikolai Konstad (5) bildet under:

2009bilder_049_2.jpg

Nikolai har fortsatt god tid på å finne ut om han skal følge i skisporene til Petter Northug jr, eller satse på en karriere i Leeds United - noe som garantert vil glede pappa John N. Konstad.

2009bilder_050_1.jpgTil høyre kan du studere stilen til Daniel Solem (4) på såkalt UFO-akebrett. Det er ofte et yrende liv dominert av barnefamilier rundt hytta. De målbevisste mosjonistene forsvinner i stedet ut i skogen på den drøyt 20 kilometer lange sløyfa via Lomtjønna (Fannrem) og Hølbekken (over Viggja).

Ulvåshytta er en knallsuksess for OIF. Den var gjeldfri etter bygginga for drøyt ti år siden, og trekker stadig mer folk ut i marka. Barnehagene bruker ofte hytta midt i uka. Forrige søndag ble det solgt mat og drikke for 4500 kroner.

På bildet under er Kristine Konstad (10), Eli Kvernmo og  Rune Lynum klare for en tur ut i terrenget.

2009bilder_044_2.jpg

 

Publisert 22.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse