Besøkstall

111 001 denne måneden

11 783 203 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Det bygges på Orkanger: Gatelysene tent på Joplassen

JoplassLys.jpg

Du har kanskje sett det nede fra Orkanger: Det lyser på Joplassen. Gatelysene er tent der det kommer eneboliger og etter hvert også blokkbebyggelse. Orkanger opplever en byggeaktivitet vi må langt tilbake i tid for å finne maken til.

20 av 46 tomter er solgt, og første utbygger er i gang på tomta si. Se kart som viser hvilke tomter som er solgt og hvilke som er ledige.

Nærmest Ulvåsvegen skal det komme konsentrert bebyggelse, trolig både rekkehus og blokker.

På oversida av Ulvåsvegen har prosjektet Hovsbakktoppen ligget klart i flere år med terrasseleiligheter. Også det kan løsne etter hvert, særlig dersom Orkdal kommune lykkes med  å få hull på det store markedet i Trondheim, slik Skaun har gjort.

OTI-Roy til Reme-gården
Arbeidet med tomta til Reme-gården på Rømme Øvre startet forrige uke. Her har salget gått i ekspressfart. Bare seks av 23 leiligheter er ledige. Fem av de seks er små leiligheter på 52 kvm. Se hva som er ledig.

De tre store toppleilighetene til 5,5 mill. kr. gikk ut med en gang. På nettstedet komtilorkanger forteller OTI-Roy Egil Johansen og kona Berit Westrum Johansen hvorfor de valgte toppleilighet i Orkanger sentrum.

DSC_0013_1.JPG

Sånn er det i desember 2014.

Romme1View1_FN_2_.jpg

Slik blir det i juni 2016. Bank og finans skal inn i første etasje.

Franslykkja er det første store prosjektet som står ferdig. Her skal folk etter planen flytte inn i mai neste år.

DSC_0022.JPG

Franslykkja - fire etasjes boligblokk ved Rosenvik - står snart klar til innflytting.

18 av 25 leiligheter er solgt på Franslykkja, den siste så seint som mandag. De som fortsatt ligger ute for salg koster fra ca 3,6 til 4 mill. kr. Størrelse: 96 til 118 kvm.

Les om Franslykkja.

Også Orkdal sparebanks nybygg skyter i været. Når banken flytter blir dagens bankbygg ledig. Banken har planlagt boligblokk mellom det nye bankbygget og Rømme Amfi.

DSC_0017.JPG

Nybanken reiser seg inntil Orkdalsveien.

 

Publisert 01.12.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse