Besøkstall

122 698 denne måneden

12 379 364 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF-jente i cupfinale - forhandlinger om Ulvåsvegen

Mali3_fotoSteinLang__rgen.jpg

Lørdag kan du se en ekte OIFer i aksjon i cupfinalen i fotball. Mali Lilleås Næss (20) fra Orkanger spiller for Trondheims-Ørn mot LSK. Damenes fotballfinale går på NRK1 kl. 16.
* PS: OIF lykkes trolig med å begrense stenging av Ulvåsvegen (se nederst).

Mali har spilt både fotball og håndball i OIF gjennom hele oppveksten. Hun bøttet inn mål for seniorlaget i håndball bare 16-17 år gammel, men valgte å satse på fotball og spill på høyeste nivå der.

Spiller for Norge
Fasit så langt for forsvarsspilleren er ca 70 toppseriekamper for Trondheims-Ørn og en rekke landskamper for Norge på J19 og fra denne sesongen også på U23-landslaget.

mariao14bn300.jpgSammen med Mali spiller ei annen jente med røtter på Orkanger, Maria Olsvik (bildet). Maria kommer i likhet med Mali fra en utpreget idrettsfamilie. Tante Ellen Sofie er æresmedlem i OIF etter bla. å ha vunnet tidenes første World Cup i orientering i tillegg til at hun hevdet seg i norgeseliten i langrenn.

Heiagjeng på plass
Mange fra både Orkdal og Meldal (Mali er halvt meldaling) reiser til Telenor Arena for å se Trondheims-Ørn lørdag. Den eldste er Ruth Olsvik (86) fra Moan og Orkanger - Marias farmor.

LSK vant serien klart og er favoritter mot Trondheims-Ørn. Ørn er på sin side er det mestvinnende damelaget i Norge gjennom tidene. LSK er muligens best nå for tida, men ballen er rund og cup er visstnok cup.

Mali2_foto_steinlang__rgen.jpg

Mali Lilleås Næss i kamp for Trondheims-Ørn, som tilfeldigvis spiller i OIF-farger. (Alle foto: Stein Langørgen).

Ulvåsvegen:
Vegen skal utvides og få fortau på Joplassen på grunn av det nye boligfeltet. Entreprenøren Orkla Maskin varslet denne uka stenging på dagtid på hverdager fra 1.desember til mars i forbindelse med anleggsarbeidet.

OIF var fredag i møte med utbygger og entreprenør fordi så omfattende stenging er svært uheldig i den viktigste skisesongen.

OIF ber primært om at vegarbeidet utsettes til etter påske. Dette vil Joplassen Utvikling/Orkla Maskin vurdere i løpet av neste uke, men sier at det trolig blir vanskelig å få til.

Selskapene er uansett innstilt på å finne fleksible løsninger for løypekjørere, brøyting og varslet bruk på dagtid. Det siste gjelder speiselt skoler og barnehager. Avklaring kommer ganske snart.

 

Publisert 21.11.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Tore Singsås 21.11.2014 21:15
Vi skal også på kamp,tante Ellen og onkel Tore

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse