Besøkstall

142 764 denne måneden

13 059 914 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ulvåsvegen blir stengt: OIF leter etter løsning

Ulv__sveien.jpg

Sent mandag kveld kom beskjeden som lyn fra klar himmel: Ulvåsvegen blir stengt på dagtid i tre måneder - allerede fra rundt 1. desember.
OIF går nå i dialog med utbygger på Joplassen i håp om å kunne begrense stenginga.

Hovedstyret i OIF drøftet saken tirsdag kveld. Stenging byr på to utfordringer:

* Viktigst: Tilgangen til marka blir blokkert på dagtid på hverdager i det som normalt er den viktigste skisesongen (januar-februar). Bruken er omfattende også på dagtid. OIF har et stort apparat i gang for å holde løypenettet i stand.

* Ulvåshytta taper inntekter fordi utleie på dagtid faller vekk.

Av hensyn til de mange brukerne vil OIF umiddelbart ta kontakt med utbygger Salvesen & Thams og entreprenør Orkla Maskin for å se om det er mulig å redusere stenginga.

Orkla Maskin skal bygge bredere veg med fortau fra toppen av Hovsbakkan fram til Joplassen boligfelt.

Selskapet varslet i en e-post mandag kveld at Ulvåsvegen derfor blir stengt for alminnelig ferdsel mellom kl 8 og 15 på hverdager fra ca 1. desember til mars.

Vegen blir åpen i helgene og på ettermiddag/kveld.

OIF har også ansvaret for brøyting og strøing av Ulvåsvegen.

Ulvashytta_2.jpg

Ulvåshytta kan miste all utleie på dagtid i vinter.

 

Publisert 18.11.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Svend Åge Sæther 23.11.2014 09:50
Dette er vel ikke det store problemet. Det varer dessuten bare noen måneder. Her er noen valg: 1.Parker på Joplassen og gå til Ulvåshytten slik det ble gjort for noen år siden. I riktig «gamle dager» spente vi på oss skiene i Moan og på Øra så gikk vi hele veien:-) 2. På hverdagene, når veien er stengt til Ulvåsen, så kan jo de som «må kjøre helt fram» ta turen til Knyken. Der er det fantastisk terreng og mange muligheter både på barmark og på snø. Kanskje kommer man i snakk med en Fannremsbygg også. Da kan det jo hende det viser seg at både Fannremsbygg og Orkangerbygg oppdager nye ting om hverandre. «Å var det slik han/hun var, kjekt menneske det også :-) 3. Det eventuelle tapet OIF og Ulvåshytten får på utleie og servering kan dekkes av et spleiselag mellom utbyggere og Orkdal kommune. Dette da etter regnskapet for siste år opp mot regnskapet som eventuelt blir mindre i 2014/2015

Kjell Arne hestad 21.11.2014 06:37
Må denne jobben absolutt utføres i skisesongen? Det er vel ikke akkurat kø med folk som trenger fortau fra boligfeltet på Joplassen ennå heller.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse