Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

92 på hver Orkanger-gudstjeneste

Kirka_007_1.jpg92 personer i gjennomsnitt deltok på gudstjenestene i Orkanger kirke i fjor. Det er litt lavere enn året før, men deltakelsen er veldig stabil. Rekorden på denne siden av århundreskiftet ble satt i 2002 med et snitt på 109 kirkegjengere. Også offergavene (kollekten) gikk litt ned.

Menigheten ga 57 362 kroner i fjor, hvorav 35 747 gikk til egne formål. Året før beløp offergavene seg til 65 289 kroner.

Også Moe, Orkdal og Geitastrand hadde en nedgang i kollekten. Bare Geitastrand kirke unngikk en nedgang i antall deltakere ved gudstjenestene. Der var det 75 i fjor som året før.

Mer om statistikken finner du på Kirkens egen hjemmeside.

For øvrig gjorde Orkanger Vel en henvendelse til  menighetsrådet i fjor. Velforeninga ba om at det ble vurdert å tilbakeføre kirka til opprinnelig utseende neste gang den skal males om.

Orkanger kirke var tidligere brun og oker. Menighetsrådet har svart at dette vil et framtidig råd ta stilling til når det er aktuelt å male kirka. Det vil uansett ikke skje i år.

 

 

Publisert 19.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse