Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Dugnad gjorde OIFs klubbhus til en suksess

Klubbhus2.jpg

Slik ser OIFs klubbhus i Idrettsparken ut pyntet til fest - med stoler fra Bårdshaug Herregård. Utleie av huset har tatt av etter oppussinga sist vinter. Noen har allerede bestilt konfirmasjon i 2022.

Formidabel dugnadsinnsats og penger fra gode støttespillere omskapte et slitent hus til et førsteklasses selskapslokale.

Siste bidrag er 60 stoler fra Bårdshaug Herregård.  Klubbhuset har fått nytt kjøkken med alle fasiliteter og en flott festsal.

Resultat: OIF leier ut til bursdager og andre arrangement nesten hver helg.

Ved utgangen av oktober var det registrert 102 utleier. 31 av disse er eksterne, altså utenfor OIF. En konfirmasjon er bestilt helt til åtte år fram i tid.

OIF Anlegg har budsjettert med 6 000 kroner i leieinntekter i år. Det ligger an til ca 50 000. I tillegg betaler avdelingene i OIF for første gang faste beløp for bruk av Klubbhuset. Det betyr at OIF Anlegg har økonomi til å holde huset ved like.

OIF Anlegg har nå foreslått for hovedlaget å fullføre oppgraderinga: Utskifting av golv, vegger, himling og nye dører i den nordlige delen av huset, samt ombygging av det gamle kontoret til møterom.

Du kan leie klubbhuset og se priser på OIFs hjemmeside. Bestill hos  tor-arne.opphaug@elkem.no

 

Publisert 08.11.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse