Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs håndballjenter: Seks kamper - seks seire!

DSC_0032.JPG

OIFs håndballdamer og - jenter fortsetter å banke motstanderne i 3.divisjon. Fredag kveld fikk Elnesvågen unngjelde i den sjette seieren av seks mulige. Kampen endte 32-21. Den var flyttet til Lensvika pga det store turnstevnet i Orklahallen. Ta en tur dit.

Bildet er fra oppgjøret mot Elnesvågen forrige sesong.

Årets utgave av damelaget er trolig den beste OIF har hatt. Kampen om opprykk ser ut til å bli et rent oppgjør mellom OIF og NTNUI, som også har vunnet alle sine kamper.

Se resultater og tabell.

OIF-laget er en fin miks av unge talenter og rutine. Aldersspennet strekker seg fra 16 til 39. Flere av spillerne fylte 16 i år og spiller på jentelaget (J 16) som har kvalifisert seg til den landsomfattende Bring-serien.

Troppen mot Elnesvågen (mål i parentes):
Marthe Rønning, Marthe Berg Bjerkan (1), Rikke Svinsås Buan, Hedda Sterten, Elisabeth Vollum (1), Mari Evjen (1), Tone Elisabeth Krokdal (3), Trine Kjørsvik (1), Silje Solem (1), Marie Gjerstad (5), Kine Mjøen Landrø (4), Marthe Togstad (3), Oda Sterten (10), Kirsti Lund (2).

OBS - Turnfest i Orklahallen!
Ungdomsstevnet i turn med 300 deltakere er i gang i Orklahallen. Her er  det mye ungdommelig akrobatikk å oppleve på høyt nivå både lørdag og søndag. Sett spesielt av søndag fra kl. 11 med oppvisning.

Turnfest.jpg

 

Publisert 01.11.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse