Besøkstall

122 698 denne måneden

12 379 364 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Loppis-helg på Orkanger: Gigantisk bruktsalg på skolen

Loppis1.jpg

Denne helga står i loppemarkedets og marsjmusikkens tegn på Orkanger. Orkdal skolekorps arrangerer svært loppemarked på Orkanger ungdomsskole lørdag 11-15 og søndag 12-15. Som på bildet har gymsalen neppe skjedd ut før. Løp og kjøp!

Utvalget er kolossalt. Folk har lett i skuffer, skap, loft og kjellere. Det bugner av lopper i alle størrelser og fasonger, og av alle typer.

Finner du noe veldig stort, eller du kjøper veldig mye; Orkdal skolekorps tilbyr hjemkjøring til fast pris innenfor kommunens grenser.

Søndag er det i tillegg auksjon - klokka 13.30.

Korpset spiller før åpninga lørdag klokka 11 og før auksjonen søndag klokka 13.30. Der kan du by på alt fra Aashild "Sjøla" Grønning til korpset selv. Auksjonen tegner til å bli god underholdning.

Loppis2.jpg

Et utvalg varer i lampehjørnet.

Loppemarked er bra fordi det inspirerer til gjenbruk i stedet for bruk og kast, men aller mest i dette tilfellet fordi Orkdal skolekorps trenger inntekter.

Uten korpset blir det en tam 17. mai. Korpsbevegelsen arbeider hardt for å opprettholde rekrutteringa. Korps er dyrt å drive med kostbare instrumenter og uniformer i tillegg til at drigenter skal ha betalt.

I år fikk flere i Orkdal litt innblikk i at det er grenser for hva en nokså liten gruppe musikanter kan rekke over på nasjonaldagen: Enkelte trodde vi har korps nok til at de kan marsjere i kilometervis flere steder samtidig.

Helgas inntekter sørger for at denne gjengen kan marsjere videre:

Korpset.jpg

 

Publisert 18.10.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse