Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Alt for 17. mai: Stort loppemarked og auksjon på Orkanger

IMG_6945.JPG

Til helga inntar Orkdal skolekorps ungdomsskolen på Orkanger - med loppemarked og auksjon. Både lørdag og søndag blir det stort bruktmarked og garantert mye folk i gymsalen.
Kan du tenke deg 17. mai uten korps? Neppe.
Har du lopper å levere? 

Korpset tar imot lopper på Orkanger ungdomsskole onsdag, torsdag og fredag kl. 17.30-20.30.

De kan hente gjenstander hjemme hos deg også. Ring en av disse:
Solfrid Engen, 90 09 29 92
Bente Leknes Brandsæter, 91 10 30 35
Ole Roar Bonvik, 94 81 10 10

Loppemarkedet tar imot ting som er hele, rene, salgbare og ikke for tunge.

DSC_0014.JPG
Solfrid Engen og Bente Leknes Brandsæter med deler av serviser som har kommet inn. Det blir godbiter å hente på korpsets loppemarked.

Det finnes allerede et bra lager med lopper, mye ting og tang og en og annen sak av trolig ganske høy verdi. Kjennere dukker alltid opp på jakt etter underprisede godsaker. Korpset ønsker enda mer, og håper at du gir bort ting du ikke trenger mer. Kanskje sitter også lokale bedrifter med noe som egner seg? spør Ole Roar Bonvik og de andre ildsjelene i korpset.

Også klær
Orkdal Skolekorps arrangerte loppemarked første gang i fjor. Det er mye arbeid, men pengene bidrar til å holde korpset i gang. I år tar loppegjengen også imot klær. Og det blir auksjon i tillegg.

Program
Lørdag 11-15: Loppemarked med kafé og tombola i gymsalen på u-skolen.
Søndag 12-15: Loppemarked, kafé og tombola.
Søndag 13.30: Auksjon!

Sjøla (Aashild Grønning) skal auksjoneres ut, velegnet feks på julebord. Sjølen har sagt at han vil ha henne heim til jul.
Klatrehallen: Kurs/gavekort.
Svorkbygda Teaterlag: Billetter til forestilling med.
Dugnad: Et arbeidslag som jobber 20 timer.

DSC_0019.JPG

Hva med en gammel rokk (ikke rock), eller servise av eldre dato? Ole Roar Bonvik og Bente Leknes Brandsæter med utvalgte lopper blant instrumenter og uniformer i lageret til korpset.

Orkdal Skolekorps
Korpsbevegelsen sliter med rekruttering og høye utgifter, men i Orkdal har det gått bra de siste årene. Korpset har nå 52 musikere i alderen 6 til 16 år.

De fordeler seg på aspiranter (første året), juniorer (de to neste årene) og hovedkorps til slutt. Hovedkorpset har vokst fra 13 til 36 medlemmer.

Dyre instrumenter
Både instrumenter, uniformer og dirigenter koster penger. Sanitetsforeninga ga Orkdal Skolekorps 200 000 til et fond for innkjøp av instrumenter for seks år siden. Nå er fondet brukt opp.

Kamp om 17.mai-musikk
Rekruttering må til om vi skal ha musikk i gatene 17. mai. I år fikk folk litt mer forståelse for at det er grenser for hva en liten gruppe musikere kan rekke over. Da ville noen ha to 17.maitog samtidig i tillegg til markeringer i grendene i anledning grunnlovsjubileet.

Nå kan du hjelpe korpset ved å levere lopper - og å møte opp på ungdomsskolen til helga.

DSC_0004.JPG

Bente Leknes Brandsæter og Kristin Meland i en foreløpig tom gymsal på ungdomsskolen. Her blir det fullt hus til helga.

 

Publisert 12.10.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse