Besøkstall

142 764 denne måneden

13 059 914 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs håndballjenter klarte det igjen: Klare for Bring-serien

DSC_0021.JPG

OIFs jenter 16-lag i håndball kvalifiserte seg lørdag for den landsomfattende Bring-serien. For andre år på rad skal OIF dermed konkurrere med alle de beste i Norge.

Bildet er fra en av forrige sesongs kamper i landsserien. OIF stiller sterkere i år. En stor del av spillerne på fjorårets OIF var yngre enn motstanderne. De er med videre i år med ett års ekstra utvikling.

I helga spilte OIF andre kvalifiseringsrunde med kamper mot Ranheim og Charlottenlund. OIF slo Ranheim 23-18 og tapte 22-31 for Charlottenlund. Også Ranheim tapte for Charlottenlund, som regnes blant favorittene til å vinne hele serien.

Dermed er OIF videre. I første kvalifiseringsrunde var OIF-jentene opp mot Konnerud, Fyllingen og Eidsvold. OIF vant to av tre kamper, men måtte ut i en runde nummer to.

Nå er det klart for selve Bring-serien, som går over fem helger gjennom sesongen. En av rundende skal gå i Orklahallen. Da kommer lag fra andre kanter av Norge til Orkanger.

Første runde er terminfestet til 15-16. november.

 

Publisert 05.10.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

lik respekt i idretten 05.10.2014 22:51
Ja helt enig. Det skulle vært på samme viset innenfor fotball også. De beste spillerne skulle samlet seg i den mest sentralt plasserte klubben med det desidert beste anlegget for ballidrett i kommunen. I Idrettsparken til OIF. Vinteridretten har lyktes med knyken og OIL.

Utvikling og samarbeid 05.10.2014 18:25
Respekt for håndballavdelinga! Sjer ut til å ha godt samarbeid med naboklubban. Spillera fra både Orkanger, Orkdal og Lensvika på det hær laget. Har skjønt at samarbeid må til vess en skal få sportslig resultat.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse