Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nye Orkanger: Nå er 16 leiligheter solgt på Rømme Øvre

View_Photomontage_2.jpg

Hele 16 av 23 leiligheter er solgt i det planlagte bygget på Rømme Øvre etter ei uke. Alle de tre toppleilighetene til 5,5 mill. kr. har fått eiere. Og navnekonkurransen er avgjort: Reme-gården.
Hvorfor det?

Fordi Reme var navnet på Rømme-området på 1400-tallet. 

Historikerne mener opprinnelig navn var Rimi. Derfor har vi fått Rimiveien, som ironisk nok ligger ved Bunnpris. Reme overtok som navn for ca 600 år siden. Haldor af Reme var eier i 1450 der Salvesen & Thams og TOBB nå starter bygging.

Senere endret språk og navn seg til Rømmen og Øfre Rømme.

TOBB-frist
Åtte av 23 leiligheter ble solgt ved salgsstart sist lørdag. Salget har fortsatt, og i dag gikk flere leligheter ut. I dag utløp også forkjøpsretten for TOBB-medlemmer.

Med andre ord er bare sju leiligheter ledige et par måneder før byggestart i desember.

Alle de tre dyreste toppleilighetene er nå solgt. De måler fra ca 125 til 135 kvm. 5,5 millioner gikk også denne funkis-villaen (bildet under) i Moan for denne uka. Det er prisrekord i Orkdal.

094010_funkishus2.jpg 

Dyrere i Skaun
I Skaun - nær Børsa - er det nå solgt en prosjektert leilighet på 200 kvm for 9,6 mill. kr. I Stjørdal ble det nylig satt prisrekord for en lelighet på 135 kvm, altså samme størrelse som den største i Reme-gården: 7,25 mill. kr.

Prisnivået i Orkdal er fortsatt lavere enn i Skaun. I motsetning til Skaun har Orkdal så langt ikke klart å åpne opp for det store markedet med boligkjøpere i Trondheim.

Knapt ti minutter skiller Børsa og Orkanger i reisetid til/fra Trondheim, men oppfatningen av avstand er trolig annerledes. En omdømmeundersøkelse viser at kunnskapen om jobb- og boligmarkedet i Orkdal er minimal i Trondheim.

Folki storbyen vet foreløpig lite både om nærhet og gode kommunikasjoner til Trondheim, og hva byen Orkanger kan by på av kvaliteter.

Men - dette bygget vil folk bo i:

Romme1View1_FN_2_.jpg

Reme-gården.

 

Publisert 03.10.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse